Booking.com
VIP Estrada

Saša Matić na ivici suza: Rano me je život odvojio od brata…

Saša Matić želi da primi vakcinu protiv korona virusa!
Foto: Instagram

Dirljiva ispovest Saše Matića o odrastanju, strogim roditeljima i odnosu sa bratom Dejanom Matićem


Jedan od omiljenih pevača, Saša Matić, o porodičnom životu retko govori u javnosti. Ipak, njegova životna priča, odrastanje, ali i odnos sa bratom Dejanom godinama intrigiraju domaću javnost.

Gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” slavni pevač je po prvi put govorio o svojim roditeljima, detinjstvu i bratu, a ispovest Saše Matića mnogima je naterala suze na oči.

– Vrlo malo pričam o tome i nekako ne volim da pričam o svojoj porodici, ja volim da sam ušuškan, kao što kažete u svojoj oazi i da to bude samo moje – rekao je pevač na samom početku.

Sašini i Dejanovi roditelji bili su veoma strogi, pogotovo otac Zoran koji se trudio da naslednicima usadi prave vrednosti koje pevač sada prenosi i na svoju decu.

– Tata je tražio da se poštuje dogovor i ja dan danas od moje dece tražim da poštuju dogovor i da poštuju svoje odluke o životu – tvrdi Saša kome je razdvajanje od brata veoma teško palo.

– Dejan i ja smo u samom detinjstvu jako slični bili i onda nas je posle valjda život odveo na različite strane i to je bio jedini period života gde sam ja da kažem bio malo više tužan, da ne kažem nesrećan.

Moj brat živi u Beču sa familijom, karijera mu funkcioniše odavde, ali oni žive tamo – zaključio je.

PRess Serbia