Booking.com
Početna » Lifestyle » Business » SANJA TUTUNOVIĆ – DOBITNICA PRESTIŽNE NAGRADE BUSINESS WOMEN AWARDS 2020
Business Lepota i zdravlje Lifestyle

SANJA TUTUNOVIĆ – DOBITNICA PRESTIŽNE NAGRADE BUSINESS WOMEN AWARDS 2020

SANJA TUTUNOVIĆ – DOBITNICA PRESTIŽNE NAGRADE BUSINESS WOMEN AWARDS 2020

Sanja Tutunović, vlasnica i osnivač Ocean Holistic Beauty Centra., rodjena je u Beogradu, majka dve ćerke, supruga, preduzetnica, kozmetičar, pravnik.


Ono što je jedinstveno u njenom radu i funkcionisanju Ocean Holistic Beauty Centra je upravo ono što je i izdvojilo ovaj centar od drugih kozmetičkih salona i mesta za negu i ulepšavanje.

Ocean Holistic Beauty Centar zapravo i nije klasičan kozmetički salon, jer u njemu nema ostalih tipičnih usluga, već se od pošetka bave iskljčivo negom kože i tretmanima lica, a od prošle godine, tu i jedan jedinstven aparat za preoblikovanje tela.

Bave se isključivo prirodnom, zdravom i neinvazivnom negom i postižu izuzetne rezultate koji često pariraju invazivnim metodama i tretmanima estetske medicine. Sanja je uspela da pronađe nežno i prijatno rešenje i opuštajuće tretmane, u kojima se uživa za sve indikacije i sve potrebe kože.

Još jedan od principa Ocean Holistic Beauty Centra su odmah vidljivi rezultati. Njihovi tretmani su nežni i prijatni kao SPA tretman,i ali sa rezultatima koje obično pruža estetska medicina i dermatologija. Jos jedna specificnost i poreklo onog holistički u nazivu, dolazi od individualnog pristupa koji imaju za svakog klijenta. Koliko klijenata toliko različitih tretmana lica postoji u Ocean Holistic Beauty Centru. Svaki klijent se proučava u celini svoga bića kao bi se došlo do odgovora na pitanje uzroka njegovog stanja kože.

U Ocean Holistic Beauty Centru ne postoji striktna satnica trajanja tretmana. Tretmani traju onoliko koliko je potrebno da se postigne maksimalan mogući rezultat. Zbog ovakvog posvećenog pristupa svakom klijentu, Sanja i njen Ocean Holistic Beauty Centar su vrlo brzo doživeli veliki uspeh i postali prepoznatljivo mesto od poverenja klijentima iz Beograda, cele Srbije, ali i Evrope i sveta. U Ocean Holistic Beauty Centru se radi renomiranim svetskim brendovima kozmetike, profesionalnih preparata i najkvalitetnijim aparatima, ali na jedinstven način i po cenama prilagođenim našem tržištu.

Sanja se u tridesetim godinama odlučuje na potpuni zaokret u karijeri i promenu zanimanja. Sa pravnih nauka na kozmetologiju. Pored formalnog obrazovanja Sanja je imala sreće da stekne i neka jedinstvena znanja i veštine koji je izdvajaju . Sanjina tetka Melisa se ovim poslom bavi skoro 60 godina u svetu. Znanje je sticala u Londonu gde je i počela svoju karijeru radeći za Elizabeth Arden, a zatim odlazi u Australiju gde osniva svoje tri Beauty klinike i poslednjih 50 godina važi za jednu od najpoznatijih stručnjaka . Svoje bogato znanje i iskustvo koje je 60 godina sticala napornim radom, Sanji je nesebično prenela.

Svakog dana i dalje uči, usavršava se, redovno posećuje sajmove i kongrese u zemlji i svetu, obučava se za sve nove tretmane, ali uvodi u svoj Centar samo one koji se uklapaju u njenu filozofiju rada i principe nege kože, samo one koji su zaista dobri za našu kožu i zaista efikasni.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia