Sandra Čaprić rečima urnisala bivšu drugaricu Anđelu Đuričić

Sandra Čaprić rečima urnisala bivšu drugaricu Anđelu Đuričić
Printscreen

Razvezala jezik


U večerašnjem izdanju emisije ”Pitam za druga” kod Ane Radulović i Stefana Kandića Kendija gost je bila bivša zadrugarka i pevačica, Sandra Čaprić. Ona se prvi put pojavila u javnosti nakon teške saobraćajne nesreće koju je preživela.

Ona je tokom emisije komentarisala ponašanje Anđele Đuričić, te nije imala reči hvale za nju.

– Ja mogu da kažem da je za mene najveći folirant Anđela, moja bivša drugarica. Slažem sa njenom titulom, svi su negde foliranti ali ona je totalno. Desilo mi se par situacija sa njom gde sam ja videla ko je ona – rekla je Sandra.

– Ona nikako neće da prihvati kritike. Ona je frizerka, umesto da mi objašanjava kako se šiša, ona mene uči da pevam. Devojka je pomešala profesiju. Došla je na moj teren, sad treba ja njoj da objašnjavam – rekla je Sandra.

– Zadrugari su te kritikovali prošle sezone kada si pričala loše o Anđeli, da li ti je drago što je sve što si tada rekla zapravo bila istina? – upitala je voditeljka.

– Nije me ispoštovala ni kada sam nogu tamo polomila, uletela mi je i kad sam htela nokte da radim i kod frizera, bilo je tu dosta situacija, ali da, drago mi je. Zato što su mi svi govorili:”Ona je divna”. Posle je pokazala svoje pravo lice – završila je Sandra.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima. Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.
PRess Serbia