Booking.com
Reality VIP

“SAMO ŽELIM DA JE ŠTO PRE ZAGRLIM” Slovenka se ponovo oglasila nakon Careve najave da će da joj veri ćerku

ALEKSANDRA DONELA ŠOK ODLUKU Nakon Filipove prevare odlučila se na ovaj potez, više neće moći ni da joj priđe!
Foto: Youtube printscreen/ AmiG Show

Bez dlake na jeziku


Zadrugar Filip Car planira da u petak zaprosi Aleksandru Nikolić, jer je, kako kaže siguran da je rijaliti učesnica “ona prava”, a mnogi su se zapitali kako će na ovu veridbu reagovati njena majka, Slovenka Lunis. Ona se sada oglasila za Informer i iznela svoj stav o ovoj Carevoj nameri.

Tokom šeste sezone gledaoci su imali priliku da svedoče Aleksandrinim i Filipovim svađama koje su se neretko završavale žestokim uvredama. Međutim, Car i Nikolićeva su uplovili u mirnu luku, a on je shvatio da želi da je oženi, zbog čega će je zaprositi u rijalitiju, gde su se i upoznali.

Slovenka kaže da će Aleksandri poželeti sreću

Kao majka i žena Slovenka je osudila Carevo ponašanje prema Nikolićevoj, a Lunisova je za Informer otkrila šta će reći Aleksandri povodom veridbe.

– Poželeću joj sreću – kratko je odgovorila Slovenka, a na pitanje šta bi rekla Caru kada ga bude videla nakon svega što je priredio njenoj ćerki, rekla je:

– Ništa od toga što se dogodilo Aleksandra nije zaslužila. A šta ću reći, to bih zadržala za sebe – rekla je ona.

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Lunisova kaže da jedva čeka da vidi ćerku.

– Naravno, doći ću na superfinalno veče. Samo želim da je što pre zagrlim, poljubim i dovedem kući. Najbitnije mi je da izađe živa i zdrava – rekla je Slovenka za Informer.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

PRess Serbia