Booking.com
VIP Džet-set

“Sada krade i vara ljude u Bosni”: Milica Dabović o ocu svog sina Stefana: “Prevario je i druge poznate žene”

Milica Dabović progovorila o skandaloznom oglasu za prostituciju: Otac mog deteta me proglašava ku*vom!
Foto: Instagram

Košarkašica Milica Dabović u jednom svom intervjuu otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života. Ona se osvrnula na oca svog sina Stefana, kog je u više navrata optužila da ju je pokrao.


Milica je prvo progovorila o svom emotivnom statusu.

– Ja nisam isključila mogućnost da mi se ponovo dogodi ljubav sa nekim muškarcem. Mom sinu je potreban otac i neko ko će i njemu i meni biti dobar – istakla je ona, pa otkrila da li ju je u skorije vreme kontaktirao otac njenog sina Stefana, ali i ostali bivši partneri:

– Ne, ali su znali da prave lažne profile, da se predstavljaju lažno. Uvek ih blokiram kada ih provalim. Oba moja partnera su bila lažovi i ozbiljni manipulatori, sa njima nemam želju da imam kontakt – kaže Milica i dodaje:

– Potrudiću se da moj sin nikada ne upozna svog oca. Znam da ovo zvuči surovo, ali je to moja konačna odluka. Ja sam na početku sve praštala kako bi odrastao uz oba roditelja, ali Stefanov otac je najlošiji čovek i ne treba da bude u životu mog sina. Otkriću ti nešto po prvi put, posle 4 godine sebi konačno oprostila što sam od svih dobrih muškaraca koje sam srela, odabrala najlošijeg čoveka da bude otac mog deteta. To me je godinama gušilo i mučilo.

Milica je otkrila i kakve informacije ima trenutno o ocu svog detat.

– On je stalno po Bosni, krade, laže, duguje novac… Dosta naših poznatih dama je nasamario, iznajmi rent-a-kar, izvede je u neki skup restoran, predstavi se lažno, odvuče u krevet, izmuze i od**be.

Na kraju Milica je istakla da završava svoju autobiografsku knjigu:

– Moja knjiga će definitivno biti vrhunac moje karijere, njen izlazak će biti pravi spektakl. Izneću svoju stranu priče koja još uvek nije ispričana – rekla je ona za “Alo”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia