Booking.com
VIP Estrada

Rozga progovorila o Prijovićki nakon što joj je gostovala na koncertu: “Titule ne trebaju ni Breni, ni meni”

Jelena Rozga s knedlom u grlu priznala "NALAZI SU MI NIKAD GORI"
Foto: ATA Images

– Da, očekivala sam poziv. To je bio prirodan sled događaja, s obzirom da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedeljak – objasnila je Rozga


Zagrebačka publika oduševljeno je pozdravila Jelenu Rozgu (46) na 4. koncertu Aleksandre Prijović (28) u Areni Zagreb, na kojem je gostovala.

Ona je nakon gostovanja progovorila o njihovom odnosu i druženju, te kako je došlo do toga da se pojavi kao gošća.

– Aleksandra i ja smo prijateljice poslednjih 5, 6 godina. Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo – počela je Jelena.

Kaže, poziv da bude gošća je bio očekivan.

– Da, očekivala sam poziv. To je bio prirodan sled događaja, s obzirom da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedeljak – objasnila je.

Jelena i Aleksandra na bini su izvele pesme”Ginem”, “Minus i plus” i “Dani su bez broja”, a Rozga ističe da je odabir bio brz.

– Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minuta. Hoćemo ovo, hoćemo ono… Toliko je pesama mojih koje Aleksandra voli, pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo “Opijum” ili “Suze biserne”… Na kraju smo se odlučili za ove tri. Nema greške, publika je super reagovala na svaku – istakla je Rozga koja je istakla i da od Aleksandrinih pesama najviše voli “Devet života”, te da postoji šansa da snime duet.

– Zašto ne? Ženski duet dugo nisam imala. S Aleksandrom bih uvek snimila pesmu – priznala je, piše 24sata.hr.

Najjači momenat večeri bio je onaj kada se Jeleni i Aleksandri na bini pridružila i Lepa Brena, pa su sve tri zajedno otpevale “Hajde da se volimo”. Usledili su komentari da su “kraljice svojih generacija”, ali Rozga ističe da njima titule nisu potrebne.

– To je kompliment, svakako, ali mislim da titule ne trebaju ni Breni, ni Aleksandri, ni meni. Mi volimo raditi naš posao i nama je najveća nagrada publika koja peva naše pesme – priznala je Jelena Rozga.

PRess Serbia