fbpx
Beograd Event Koncert Music Žurka

“Rock Symphony” iz Bitolja 4.maja u Kombank dvorani!

"Rock Symphony" iz Bitolja 4.maja u Kombank dvorani!

“Rock Symphony” iz Bitolja, 4. maja održaće koncert u Kombank dvorani.


Reč je o najpopularniem projektu Kamernog orkestra iz Bitolja, pored “James Bond” i “John Williams Symphony”, koji ushićuje publiku najpopularnijih i najvećih festivala na Balkanu.

Ovaj poznati makedonski orkestar, sastavljen od vrsnih, profesionalnih muzičara koji su diplomirali ili magistrirali na svojim instrumentima, iza sebe ima brojne uspešne koncerte i nastupe na renomiranim festivalima klasične muzike, kao što su Bitfest, Skopsko leto, Ohridsko leto, Prilepsko kultrutno leto, Štipsko leto…Takođe, Rock Symphony se može pohvaliti i nastupima na festivalima popularne muzike širom Balkana- Nisville, Rock Village, Baščarsijske noći, KotorArt, Užičko kulturno leto. Sarađivali su sa vrhunskim dirigentima, među kojima su Alesandro D’ Agostini, Anatolio Krstev, Boris Spasov, Saša Nikolovski – Bisera Čadlovska, Le Fi Fi, kao i poznati solisti Robi Lakatoš, Vlatko Stefanovski, Kerem Gorsev.

"Rock Symphony" iz Bitolja 4.maja u Kombank dvorani!

Poznati po izuzetnoj atmosferi koja prati njihove nastupe, Rock Symphony za koncert pred beogradskom publikom u Kombank dvorani 4.maja priprema repertoar na kome će se naći hitovi legendarnih AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, Lenny Kravitz, Rammstein, Joan Jett. Karte za koncert po ceni od 1200, 1700 i 2200 din prodaju se na blagajni Kombank dvorane, i u Tickets servisu.

"Rock Symphony" iz Bitolja 4.maja u Kombank dvorani!

Loading...

Video nedelje

Aleksandra Mladenovic -Poseban ( Dodela Ekskluzivne nagrade)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close