Booking.com
Music News VIP

Razvod Goce Tržan i Raše Novakovića ?

goca izgled glavna

Da li nam uskoro sledi razvod Goce Tržan i Raše Novakovića ? [divider]

Brak popularne pevačice Goce Tržan i njenog četrnaest godina mlađeg supruga Raše Novakovića zapao je u krizu, te su u medijima pokrenute spekulacije da se par nalazi na korak od razvoda.

Nakon samo šest meseci provedenih u harmoničnoj zajednici, došlo je do manje krize, te su Raša i Goca odlučili da se raziđu. U izjavi za Stori, pevačica je potvrdila da je u njenom braku došlo do manjih poteškoća, kao i da će se ona i njen suprug rastati poslovno:

“Kada imam problem rešavam ih na način koji je najbolji za mene i uopšte me ne zanima šta će ko o tome da misli. Smatram da svi bračni partneri imaju poteškoća, a način na koji ih prevazilaze, i da li u tome uspevaju čini ih dobrim ili lošim parom. Mislim da ćemo se Raša i ja pokazati kao dobar par. Što se tiče vantelesne za sada je sve na stendbaju”, rekla je Goca za Stori i dodala da će Raša uskoro nastaviti svoju solo karijeru

Goca-Tržan

“Bend će još neko vreme raditi sa mnom, a onda će Raša krenuti u svoju solo karijeru. Njemu je to veoma teško palo, ali naprosto tako mora da bude. Mislim da je to najbolje za oboje, privatno će sigurno biti u redu, a nadam se i poslovno”, zaključila je Goca za Stori.

Međutim ovde nije kraj njihovim mukama. Naime, par je rešio i da više ne radi zajedno. “Bend će sa mnom raditi još neko vreme, a onda će Raša krenuti u svoju solo priču i zbog toga ćemo se poslovno razdvojiti”, rekla je Tržanova, pa zatim dodala: “Njemu je to teško palo, ali tako naprosto mora da bude. Mislim da je to najbolje za oboje, privatno će sigurno biti u redu, a nadam se i poslovno.”

Inače, našem poznatom paru kriza se pojavila u braku veoma brzo – samo šest meseci nakon izgovorenog sudbonosnog ‘DA’, ali bez obzira na to, Novaković je i dalje blizak sa Gocinom kćerkom iz prvog braka, Lenom.

Izvor: Story

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia