Početna » Entertainment » „Rat svetova“ ili „Mesečina“ birajte sami
Entertainment TV

„Rat svetova“ ili „Mesečina“ birajte sami

„Rat svetova“ ili „Mesečina“ birajte sami

I ove nedelje ne treba da propustite najbolje ekranizovane priče i avanture jer smo za vas pripremili samo najbolje filmove koje vas neće ostaviti ravnodušnima. Udobno se smestite u svoj omiljeni kauč ili fotelju i prepustite se filmskim ostvarenjima najvećih umetnika. Uživajte!


Kanal FilmBox Premium vam u utorak u 21h nudi istorijsku dramu „Veliko srce“, koju ćete obožavati. Marijen Perl kreće u očajničku potragu za Danijelom, njenim suprugom novinarom, koji je nestao negde u Pakistanu. Kroz ovu dramatičnu priču vodiće vas Angelina Jolie, Dan Futterman i Irrfan Khan.

Sredu rezervišite za komediju „Mesečina“ u kojoj su glavni glumci Meg Ryan, Timothy Hutton, Justin Long i Kristen Bell. U ovom filmu poznata advokatica lepljivom trakom vezuje svog muža preljubnika za klozetsku šolju, malo pre nego što u kuću upadnu provalnici. Mnogo smeha vas čeka na FilmBox Stars kanalu sa početkom u 22:35h.

Za sam kraj meseca, preporučujemo vam da u subotu na kanalu FilmBox Extra odgledate film „Rat svetova“, u kome glavne uloge tumače Tom Cruise, Dakota Fanning i Tim Robbins. Kada zemlju napadnu tronožne vanzemaljske ratne mašine, jedna porodica bori se za preživljavanje u ovom sjajnom akcionom naučno-fantastičnom spektaklu. Film će se emitovati od 21h.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia