Booking.com
News Društvo Srbija

Rasim Ljajić i Husein Memić glasno poručili: Posle 15 godina uspeha, Novi Pazar ne sme da stane!

15 godina uspeha

3,2,1 – Novi Pazar! Ministar turizma i omladine Husein Memić i predsednik SDPS-a i osnivač SDP-a Rasim Ljajić obležili su tokom proteklih nekoliko dana sa sugrađanima “15 godina uspeha” istoimenom manifestacijom kojom se simbolično obeležava decenija i po rada na razvoju i prosperitetu Novog Pazara!


 Ovim povodom su u Novom Pazaru tokom prethodnih dana organizovani brojni skupovi na kojima se okupio rekordan broj ljudi, a sve sa istim ciljem, da pruže podršku napretku grada i cele zemlje.

RasimTeško da se mogu pobrojati i nabrojati infrastrukturni, sportski, kulturni, turistički i svi drugi projekti koji su tokom poslednje decenije implementirani u Novom Pazaru, pa i ne čudi podrška građana koja je nezapamćena u novijoj istoriji ovog grada.

IMG 20231204 WA0008

Žene su naša pokretačka snaga!

U prepunom pazarskom hotelu Atlas održan je radni sastanak Foruma žena kome su prisustvovali lider Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić i ministar turizma i omladine Husein Memić. Sastanak je okupio više od 350 žena iz Jošanice, Jaklje i Svojbora. Žene su po ko zna koji put potvrdile da su pokretačka strana partije, ali i cele naše zemlje.

Mnogoljudni skupovi održani su i u novopazarskim naseljima Selakovac, Ćeremidžinica, Rajčinoviće i Požega. Najavljen je i veliki sastanak Foruma mladih, kao i skup u jednom od najvećih novopazarskih naselja – Lug.

novi pazarIpak, najveće okupljanje građana Novog Pazara ali i okolnih gradova i opština očekuje se 12. decembra u novopazarskoj dvorani Pendik, tokom kojeg će svi opredeljeni za dalji napredak Srbije moći da pruže podršku listi za parlamentarne izbore Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane!

PRessSerbia

Foto 321 Srbija

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: BRESKVICA – KUME MOJ (OFFICIAL VIDEO)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

фебруар 2024.
П У С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia