Booking.com
Početna » VIP » “Raša je posesivan otac” Goca Tržan otkrila sve o odnosu ćerke sa njenim mužem
Estrada VIP

“Raša je posesivan otac” Goca Tržan otkrila sve o odnosu ćerke sa njenim mužem

Goca Tržan prisetila se Radomirovih reči nakon vraćanja iz Praga: "Nikada neću to zaboraviti, to je najlepše što sam čula"
Foto: Printscreen/ Instagram

Goca Tržan, nakon razvoda od učesnika “Zadruge” Ivana Marinkovića, udala se za Rašu Novakovića. On joj je, kako ističe pevačica, bio velika podrška u teškim danima i veoma joj je pomogao u vaspitanju ćerke Lene.


– Ja sam najobičnija, normalna, lepo vaspitana ženska osoba. Nekada malo ratoborna i nepodnošljiva, ali to su retko momenti – tvrdi Goca, a o čemu najbolje može da posvedoči njen suprug Raša koji je bio uporan u nameri da je osvoji.

Kako pevačica kaže, Raša je naišao u jako lošem periodu njenog života, a uprkos svim predrasudama okoline, oni opstaju više od decenije.

– Raspadala sam se jer sam se razvodila u tom trenutku, ali on je tome pristupio toliko otvoreno, toliko iskreno i hrabro, i potpuno bez zadrške da me je to osvojilo posle izvesnog vremena. Nisam znala zašto bih ga odbila – rekla je kroz osmeh u emisiji “Na večeri kod“.

Pored ljubavi i podrške koju dobija od supruga, veliki je vetar u leđa i kada je reč o vaspitanju i odgoju njene ćerke iz prvog braka Lene.

– Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: “Aman čoveče, pusti je“. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve naročito kada obe pošizimo– priznala je pevačica.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia