Booking.com
Društvo News

Radost i nada: Gradonačelnik Čačka posetio porodilište prvog dana 2024.godine i obradovao nove mame!

porod 1

Prvog dana Nove godine, gradonačelnik Čačka Milun Todorović, sa svojim zamenikom, Vladanom Milićem, posetio je porodilište Opšte bolnice. Odlučili su se da obraduju sve majke novogodišnjim paketima, a mami malene Natalije, prvorođene bebe u 2024. godini, darovali su dukat


 

Natalija stigla je na svet tačno u 6:35 časova 1.januara. Todorović je njenoj mami, Gornjomilanovčanki Katarini Stefanović, čestitao i poželeo sreću.

“Imamo jednu devojčicu, koja se jutros rodila. Majka se odlično oseća”, rekao je Todorović.

“U prethodnoj godini, naši predani lekari su obavili ukupno 1.206 porođaja, donoseći na svet 1.212 predivnih beba. Imali smo i šest blizanačih porođaja. Uslovi u porodilištu su odlični, a zahvaljujući zajedničkim naporima sa Vladom Republike Srbije, 2017. godine smo uspešno rekonstruisali ovo porodilište. Značajna sredstva su uložena u modernizaciju operacione sale, pružajući optimalne uslove za porodilje, što potvrđuju kako same majke, tako i posvećeni zaposleni.”, istakao je ovom prilikom gradonačelnik Čačka.

Todorović je izrazio želju da svake godine dočekamo sve više mališana, jer to je garant srećnijeg života.

porod 2

porod 3

porod 4

porod 6

(3,2,1 – Srbija, Pressserbia team/copyright printscreen instagram)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

PRess Serbia