Booking.com
Estrada

Rada prvi put otkrila kakav je Darko Radovanović bio prema njoj!

WhatsApp Image 2024 03 04 at 19.31.27 1

Posle duže pauze, na scenu se vratila pevačica Rada Sarić sa pesmom “Svetlo”, a u emisiji “Ispovest” otkriva detalje svog privatnog života, takmičenja u Zvezdama Granda i odnosa sa kolegama.

Rada Sarić je na scenu Granda stala 2012. godine, a u finalu se našla sa Aleksandrom Prijović, Katarinom Grujić, Milošem Brkićem, Amar Giletom i drugima. Ona je bila jedan od favorita publike i žirija, a posle takmičenja je počela da puni klubove i snima pesme.

Pevačica se nakon udaje za svog kolegu, pevača Milana Čolovića – sina pokojnog Tomislava Čolovića koji je otpevao mega hit „Mali mrav“, povukla sa scene, a onda i rodila sina, pa ćerku. Kako je u emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića istakla – vreme je za povratak, te je u emisiji otvorila dušu o mnogim temama.

Nedavno si objavila pesmu „Svetlo“ sa kojom si se vratila na estradu, kako ti se čine reakcije ljudi?

„Dve, tri godine unazad sam tražila pesmu, malo sam bila i lenja, pa sam se obratila mojoj prijateljici Miri Mijatović, rekla sam joj da bih želela da mi uradi pesmu da se prepoznam u njoj, imam tu slobodu da joj kažem kad mi se nešto sviđa ili ne sviđa. Tu je sve vreme bio moj suprug, a naravno i kum Aleksandar Sofronijević. On mi je stalno govorio da moram da se vratim na scenu i nešto snimim. Našla sam pravu pesmu, namenila sam je mom suprugu i sebi, kao i svim zaljubljenim parovima. Kum je radio aranžman, pesmu smo radili u njegovom studio AS Studioton.“

Koliko se scena promenila od kada si ti bila aktuelna?

„Mislim da se dosta promenila, ja sam sve ove godine pratila više dečje kanale zbog dece, nego što sam pratila muzičku scenu, ali sam gledala društvene mreže. Ovaj nov pravac muzike ne razumem i ne osećam, kao što će neko da kaže za moju pesmu da je spora balada i dosadna, tako je i meni taj novi pravac prebrz, zbrkan, zbunjen. Promenilo se dosta toga ali mislim da ovaj naš fazon pesama, pop folk nikada ne gubi svoju poziciju.“

Tagovi
PRess Serbia