Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Rada Manojlović uzvratila Kiji Kockar na ponižavanje: “Ona je VAN SEBE i nedostojna komunikacije sa minimumom dostojanstva”
Estrada VIP

Rada Manojlović uzvratila Kiji Kockar na ponižavanje: “Ona je VAN SEBE i nedostojna komunikacije sa minimumom dostojanstva”

Rada Manojlović uzvratila Kiji Kockar na ponižavanje: "Ona je VAN SEBE i nedostojna komunikacije sa minimumom dostojanstva"
Foto: Instagram

Pevačica i pobednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar zaratila je sa folkerkom Radom Manojlović preko društvenih mreža, a sada je usledio Radin odgovor.


Naime, Kija Kockar je videla da ju je Rada Manojlović blokirala na Tviteru, pa je izrazila svoje mišljenje javno.

– Hahahaha… Rada koja se prži na naslove, a sama izmišljala neke koji su moralno i hrišćanski diskutabilni, da sad ne otkrivam, zna ona. Rado, nisam te prozivala kao što pišu, a svoje grozno mišljenje imam o tebi imam još otkad sam prišla da ti pružim podršku, a ti: “Ma, mi to izmislili” – napisala je Kija u objavi i otvoreno isprozivala Radu.

– Na Tviteru imam svoja pravila i ona se odnose na sve. Ko god da je van sebe, ili nepristojan ili nedostojan komunikacije sa minimumom dostojanstva, poštovanja i ljudskosti, po kratkom postupku dobija blok. Svima prilazim sa poštovanjem i isto očekujem zauzvrat. To je sve – objasnila je Rada, podelivši linkove tekstova o sebi i Kiji.

– Vi određujete koliko drugi ljudi mogu da vam priđu, zar ne? Gde vi postavite granicu u komunikaciji ili bilo kom drugom odnosu, dotle poštujete sami sebe i dotle će vas i drugi poštovati i ponšati se prema vama onako kako (i dokle) im dozvolite. Sami sebi određujemo vrednost – nastavila je Rada u jeku skandala zbog Kijinih prozivki.

Izvor: PRessSerbia/Blic

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia