Booking.com
Entertainment Estrada

Rada Manojlović otvara etno restoran

Rada Manojlović uzvratila Kiji Kockar na ponižavanje: "Ona je VAN SEBE i nedostojna komunikacije sa minimumom dostojanstva"
Foto: Instagram

Pevačica Rada Manojlović rešila je da novac od nastupa uloži u novi biznis i da otvori restoran.


Rada je našla i lokaciju za budući restoran, koji će se nalaziti u Beogradu, a uveliko traga za konobarima, kuvarima, ali i za stručnjakom koji će biti zadužen za enterijer, piše “Alo”.

– Rada je rešila da spoji lepo i korisno i da uposli, između ostalih, i svog oca Radeta, ali i sestru Mariju. Ona je došla na ideju da u svom restoranu koji će biti u etno fazonu, služi isključivo domaću, srpsku hranu, pre svega iz svog kraja, tako da će na meniju imati i punjene paprike, sarmu, ali pre svega domaću pogaču i pitu od razvučenih, a ne gotovih kora – rekao je izvor ovog lista.

Kako se navodi, u tome su je podržali članovi porodice, ali i dečko Haris Berković.

– Ona se dugo lomila da li da se osmeli na ovaj preduzetnički potez, ali su joj otac, sestra, brat, dečko i bliski prijatelji pomogli da preseče. Na kraju krajeva, ako i ne uspe u tom biznisu, zatvoriće ga, a bogu hvala, mnogo radi i nastupa, pa kod nje nema krize. Radina ideja je da se u svom restoranu oseća kao kod kuće, da kad god ode može da pojede specijalitet iz svog kraja, da oseti ukus i miris omiljenih jela iz detinjstva koja je podsećaju na pokojnu majku. U tom smislu, u ponudi će imati i domaću pogaču, ali i pitu koju je kao mala obožavala, a koju joj je majka pripremala tako što je sama razvlačila kore – završava izvor.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia