Booking.com
VIP Džet-set Estrada

“PUNO IM JE KAD JE ŽENA IMALA TRI MOMKA” Katarina Grujić progovorila od predrasudama koje imaju muškarci

"PUNO IM JE KAD JE ŽENA IMALA TRI MOMKA" Katarina Grujić progovorila od predrasudama koje imaju muškarci
Foto: ATA Images

Ona je komentarisala muškarce koje omalovažavaju devojke, ali i predrasude da su se neke devojke udale samo zbog novca


Katarina Grujić udala se prošle godine za fudbalera Marka Gobeljića sa kojim je dobila ćerku Katju, a sada je prokomentarisala kako u današnje vreme muškarci osuđuju određene devojke.

Naime, ona je komentarisala muškarce koje omalovažavaju devojke, ali i predrasude da su se neke devojke udale samo zbog novca.

– Jednostavno moramo da shvatimo da živimo na Balkanu i da naši ljudi tako razmišljaju. Sada je njima puno da je žena imala tri momka. Niko ne bi želeo da ženi k***u, ali bi da ima k***u u krevetu. Svi su nekako kontradiktorni i živimo na Balkanu, pa me ništa ne čudi. Sve što se radi komšija će saznati i preneti svima – rekla je Kaća, prenosi “Kurir”.

Podsetimo, Katarina Grujić odlučila je nedavno da ugodi sebi i otputuje na drugi kraj sveta, ni manje, ni više, nego biznis klasom koja košta neverovatnih 8.700 evra.

– Nije to nikakav snobizam niti hir, put do Australije je naporan i dug, a preseda se nakon šest sati leta, u Dubaiju. Kako sam tamo krenula na turneju, a ne na odmor, neophodno mi je bilo da se naspavam i tamo stignem orna, a ne izlomljena. Neumesno je da pričam o parama i o tome koliko sam kartu platila, ali vam mogu reći da ja puno radim i da je logično i da trošim. Neko kupuje nekretnine, skupe automobile, a neko voli da dobro popije, pojede, otputuje negde – rekla je Kaća za Alo.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia