Booking.com
VIP Estrada

Prvo oglašavanje Indi Aradinović nakon razvoda! Evo kako se pevačica oseća

Indi došla u PROBLEM SA ZAKONOM, pa poslala OŠTRU PORUKU!
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Indira Aradinović Indi obelodanila je na svom profilu na Instagramu da se juče i zvanično razvela od biznismena iz Danske, kom se na večnu ljubav zavetovala u oktobru mesecu prošle godine.


Pevačica je tada iznenadila javnost fotografijama s tajnog, intimnog venčanja, a četiri i po meseca kasnije iznenadnim razvodom. Sada je odlučila da progovori i otkrila kako se oseća nakon svega.

– Oporavljam se nekako od svega… Nisam baš previše razočarana… Sećate se kada sam u intervjuu za “Premijeru” posle dva dana venčanja rekla: ”Pa videćemo da li je gospodin pravi…”, na pitanje da li sam pronašla gospodina pravog. Mislim da nikada brže nisam dobila odgovor na to… Potpisao je razvod 27. decembra, a razloge zaista ne bih iznosila u javnost. Ipak sam ja dama – rekla je Indi i dodala:

– Još uvek sam u šoku zbog svega što se dogodilo. Vrlo nezrelo i lukavo sa njegove strane. Krah razvoda nije mala i laka stvar… Volela sam tog čoveka, a i on je mene. Ipak je on bio moj izbor. Ali ipak sam srećna što je mnogo brzo doneo tu odluku i pokazao da je nezrela i nestabilna ličnost za brak. Sta bi bilo da sam dete imala sa takvom osobom?! Nije me kupio, ako me je oženio. Pomešao je malo posao i emocije – poručila je pevačica.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia