Booking.com
News VIP

PROVANSA DEKOR Eurovision blog: Konstrakta očekivano u finalu, a ovo su ostali finalisti!

AMERIKANCI ODUŠEVLJENI KONSTRAKTOM Evo šta kažu za njen nastup
Foto: EBU / NATHAN REINDS

Konstrakta je u finalu – PROVANSA DEKOR CENTAR sponzor je druge večeri live PRESSSERBIA Eurovion bloga tokom kojeg se Evropi i svetu predstavilo 18. učesnika među kojima je i predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta


Provansa Dekor Centar je osnovan sa vizijom pretvaranja svakog vašeg posebnog trenutka u životu u nešto nezaboravno. Dekoracija venčanja, Uređenje zelenih površina, Organizacija događaja, Event Centar, Dekor Centar, Event Dekor, i još mnogo toga… Naš dizajnerski tim će sarađivati sa vama kako bi vaše želje i očekivanja pretvorili u spektakularni događaj. Nudimo vam opcije dizajna i dekora, uključujući naš luksuzni inventar vrhunske proizvodnje, kako bismo sa vama i za vas kreirali personalizovani događaj.

provansa dekor

Večerašnje, drugo po redu polufinale prošlo u znaku nastupa naše predstavnice, a brojne ovacije izazvali su i izvođači iz Rumunije, Irske, ali i sa Kipra.

U veliko finale koje se u Torinu održava u subotu propli su predstavnici 10 zemlja i to:

eurovision drugo polufinale optimized

-Belgija

-Češka

-Azerbejdžan

-Poljska

-Finska

-Estonija

-Australija

-Švedska

-Rumunija

-Srbija

Sponzor večerašnjeg bloga je beogradski Provansa Dekor Centar koji se nalazi na nekoliko adresa, tačnije na tri:
-Jurija Gagarina 27g/49
-Ace Joksimovića 2b
-Ugao ulica Vojislava Ilića i Strumičke

provansa dekor

U njima možete pronaći buket, aranžman ili saksijsko cveće koje trajno ulepšava ambijent. Uvek veliki izbor! Ako imate neku ideju, probaćemo da je realizujemo baš tako kako ste zamislili. Takođe imate potpunu pažnju i raspolaganje naših radnika, dok ne dobijemo savršen proizvod, kažu iz Provanse.

Foto: Andres Putting, Nathan Reinds

 

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia