fbpx
Music News

PROMOCIJA NAJNOVIJEG ALBUMA BENDA NIČIM IZAZVAN U NOVOM BITEFARTCAFEU

PROMOCIJA NAJNOVIJEG ALBUMA BENDA NIČIM IZAZVAN U NOVOM BITEFARTCAFEU

Bend NIČIM IZAZVAN promovisaće najnoviji album “Odlaziš?” na ekskluzivnom koncertnom predstavljanju u četvrtak, 26. novembra od 22h, u šarmantom prostoru Novog Bitefartcafea.

Vrbaško-beogradski sastav će na svom drugom studijskom albumu pod imenom ”Odlaziš?” uz već objavljene singlove Rekla je, Bo bo bom i Dalijev brk imati i svoj najnoviji singl ”Beskućnik”  koji su snimili zajedno sa Darkom Rundekom. Najnovije pesme kao i prethodne hitove kao što su “Rekla je”, “O tebi”, “Trideset”  i dr. čuće se u četvrtak u Novom Bitefartcafeu.

Broj ulaznica je ograničen i u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i na blagajni Bitefartcafea.

 

[box type=”shadow” ]’Ničim izazvan” je bend koji je formiran u proleće 2011. Bend je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka, čak i do flertovanja sa pankom. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka. Veliku ulogu u razvoju benda, svojom podrškom i pomoći, ima Robert Telčer (Veliki Prezir, Partibrejkersi). U proleće 2012. bend uspostavlja saradnju sa Đanijem Pervanom, bubnjarem i producentom sarajevskog benda Letu Štuke i Rundekovog Cargo Orchestra, i iz te saradnje nastaje prvi singl ”O tebi”.[/box]
Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA