fbpx
Event Žurka

PROGLAŠENI POBEDNICI TUBORG DJ KONKURSA „Postani Tuborg DJ“

Finalnom audicijom održanom sinoć u klubu DOT u Beogradu, završen je konkurs „Postani Tuborg DJ“

Finalnom audicijom održanom sinoć u klubu DOT u Beogradu, završen je konkurs „Postani Tuborg DJ“


„Postani Tuborg DJ“ koji je, tokom mesec dana trajanja, privukao više od 200 učesnika. Autori osam najboljih mikseva su svoje umeće pokazali uživo na audiciji, a tri pobednika su, pored titule najboljih na Tuborg konkursu, osvojili i kurs muzičke produkcije na SAE institutu u Beogradu.

Pobednici konkusra Nemanja Jovanović, Chrono i Nick Lawyer su izuzetnim umećem za miksetom i odličnim performansom dokazali da su vredni titule Tuborg Dj-a, a svoje tehnike će, zahvaljujući Tuborgu, moći da usavrše na kursu muzičke produkcije SAE instituta u Beogradu. Lea Dobričić, sada već poznato ime na svetskoj muzičkoj sceni, i sama je počela karijeru sličnim nadmetanjem, a ovog puta našla se u ulozi žirija zajedno sa svojim čuvenim kolegama Vladom Janjićem i Kristijanom Molnarom.

Finalnom audicijom održanom sinoć u klubu DOT u Beogradu, završen je konkurs „Postani Tuborg DJ“

„Tuborg nam je pružio zaista veliku šansu da se pokažemo šta znamo i podelimo svoje umeće sa još većim brojem ljudi. Nadamo se da će nam ova pobeda doneti neke nove angažmane, a kurs produkcije na SAE institutu će definitivno u velikoj meri unaprediti naše veštine“, složno su rekli pobednici konkursa, mladi DJ-evi Nemanja Jovanović, Chrono i Nick Lawyer koji već nekoliko godina grade svoje ime na DJ sceni.

Konkurs koji je podstakao mlade ljubitelje elektronskog zvuka da iskažu svoj talenat i pokušaju da postanu Tuborg DJ nastao je kao posledica inicijative Tuborg brenda da motiviše mlade ljude da razvijaju svoj talenat u raznim sferama umetnosti i pruži im podršku u realizaciji njihovih kreativnih ideja. Prethodio mu je konkurs za dizajn nove Tuborg limenke koji je okupio veliki broj kreativaca iz celog regiona sa željom da čuvenim limenkama daju novo odelo, a svim ljubiteljima Tuborga novi doživljaj prilikom konzumiranja njihovog omiljenog piva.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo uspešno realizovali i ovaj konkurs koji promoviše mlade talentovane ljude i podržava ih u ostvarenju njihovih snova. Upravo to je, pored odličnog noćnog provoda, glavna misija Tuborg brenda budući da se konstantno trudimo da ljubiteljima Tuborga pružimo nešto više i da naš doprinos zajednici bude uvek prepoznat“, izjavila je Ana Rodić, IPBs & Digital Coordinator Carlsberg Srbija

Do sledećeg izazova, Tuborg poziva sve ljubitelje dobrog provoda da prate aktivnosti na zvaničnoj Facebook strani https://www.facebook.com/TuborgSerbia .

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online
Vesti Dana
Vesti Dana

reporter

Glavne vesti

class=
class=

uniqa
Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless