Booking.com
Festival Music VIP

Prođoše i „devedesete“!

aren1
aren1la bouchefanovi (1)Culture beat bgnocu-15 bgnocu-16 bgnocu-17 bgnocu-21 bgnocu-22
MARKO BULAT na sceni sa ACE OF BACE

Ace of Base pevao na srpskom!

 
Najveće svetske zvezde zvezde devedesetih godina, u subotu su u Kombank areni napravile spektakl, u pravom smislu te reči. Pred oko 10 hiljada obožavalaca, denseri su satima nizali stare i svima dobro poznate hitove, a po završetku nastupa Tehnotronika, koji je otvorio festival, ređali su se Ace of Base, La Bouche, Culture Beat,  C & C Music Factory, 2 Unlimited, Snap . Pred sam početak koncerta „Cockta“ je otkupila poslednjih hiljadu karata i podelila ih fanovima putem radija, a pojedinim dobitnicima je omogućeno i da se fotografišu sa zvezdama večeri. Iako je atmosfera tokom celog koncerta bila sjajna, goste u areni naročito je oduševila pevačica grupe Ace of Base, koja je na tečnom srpskom jeziku otpevala refren pesme Ajde Jano, u čemu joj je pomogao srpski pevač Marko Bulat koji je sa scene ispraćen aplauzom.
veljko sa novom devojkombgnocu-19bgnocu-73

Veljko predstavio novu devojku, kod Anastasije sve po starom!

U ložama su uživale mnogobrojne poznate ličnosti, među kojima se našao i gradonačelnik Siniša Mali, zatim pop Knez sa suprugom, Tijana Dapčević, Nigor, Viktor Savić, Svetlana Koprivica,Trivan,Tamara Kusovac, Viktor Živojinović, Vuk Kostić, ali i brojni drugi glumci, pevači i sportisti, ali i gotovo svi denseri sa srpske estrade. Pažnju je privukao i Veljko Ražnatović koji se prvi put pojavio u društvu nove devojke, i dok je on sa svojom izabranicom razmenjivao poljupce, Anastasija je u loži uživala sa dečkom Kostadinom.
 

bgnocu-71 bgnocu-26 bgnocu-27 bgnocu-35 bgnocu-14bgnocu-37 bgnocu-44 bgnocu-53  bgnocu-76 bgnocu-78 bgnocu-79 bgnocu-81fanovi (8) bgnocu-88 2unlimited 2unmilmited aceof base1 are123  aren76fanovi (3) aren79 aren156   fanovi (4) fanovi (6)    labouc Miss Svetlanafanovi (10) Slik

 

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia