Početna » VIP » PRIŽELJKUJU SAMO JEDNO Marko i Luna o prinovi
Džet-set Estrada VIP

PRIŽELJKUJU SAMO JEDNO Marko i Luna o prinovi

PRIŽELJKUJU SAMO JEDNO Marko i Luna o prinovi
Foto: ATA Images

Spremni smo za drugu bebu, ćerka nam je odlična praksa, rekao je Marko


Luna i Marko Miljković objavili su radosne vesti da će sledeće godine dobiti pojačanje budući da je pobednica Zadruge 2 ponovo u drugom stanju.

Ponosnim roditeljima koji su pre samo godinu i po dana dobili naslednicu Miju ispunila se želja da prošire svoju porodicu samo nekoliko nedelja nakon što su i javno govorili o tome da se nadaju da će joj uskoro podariti brata ili sestru.

Ipak, u razgovoru za Alo! Miljkovići su otkrili da se ovoga puta potajno nadaju da će dobiti naslednika.

– Moram da budem iskren i priznam da priželjkujemo dečaka. Mia je centar našeg života i donela nam je najveću radost kakvu nismo mogli ni da zamislimo, ali bismo voleli da dobije brata kako bismo se ravnopravno podelili i bili pravi miks. Bez obzira na tu našu želju, bio dečak ili devojčica, najvažnije nam je da se dete rodi živo i zdravo, da Luna bude dobro i da iznese trudnoću bez ikakvih problema – priznao je Marko, a potom otkrio da ih je vest o drugoj bebi dočekala spremne.

– Zahvalan sam bogu na tome što je Luna trudna po drugi put. Ne postoji ništa lepše i vrednije od toga. Ne strahujemo od toga da će biti teško sa dve bebe budući da nam je Mia odlična praksa i da ima energije za tri deteta otkako je rođena. Uzbuđenje postoji i ne možemo da dočekamo da se rodi i pridruži sestri – rekao je Marko, čije uzbuđenje deli i novopečena trudnica.

– Plakala sam od sreće kada sam saznala da sam trudna. Nisam mogla da dočekam da vest podelim s Markom. Želela sam da mu Mia donese test kako bismo sve troje učestvovali u ovoj našoj novoj radosti. Spremna sam na novo poglavlje i zahvalna što me je život odveo tamo gde treba, gde su sav moj mir i sreća – zaključila je Đoganijeva za Alo!

Baka Anabela u suzama

I Lunina majka Anabela Atijas radosno je dočekala vest o ćerkinoj drugoj trudnoći, o kojoj ju je obavestila unuka Mia.

– Presrećna sam zbog nove ljubavi koja nam stiže u život. Širi se porodica, a od toga ne postoji ništa lepše. Zaplakala sam kada sam saznala da stiže još jedna beba i to od Mije, kojoj je Luna dala telefon i nagovorila je da mi najavi prelepe vesti – navela je Anabela.

Foto: ATA Images

Izvor:PRessSerbia/Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia