Booking.com
Estrada VIP

“Pričali su da sam ku*va i da sam rasturila Elitne odrede”: Brutalna objava Nikolije Jovanović

"Pričali su da sam ku*va i da sam rasturila Elitne odrede": Brutalna objava Nikolije Jovanović
Foto: ATA Images

– Vi ste Tviter komentar, a moj život su moja porodica, ljubav koja me okružuje, kao i muzika koju radim – deo je Nikolijine poruke


Nije česta pojava da se Nikolija Jovanović oglašava opširnim statusima, a naročito ne onim koji se tiču njenog privatnog života.

Međutim, sada je rešila da u nekoliko rečenica odgovorima svima koji godinama na njen račun upućuju neprikladne, pa čaj i uvredljive komentare.

Njenu objavu prenosimo u celosti.

– Donela sam vam novi zvuk pre 10 godina, bila jedini ženski artist ovog žanra u muškom svetu, to mi je tad “mama platila”. OKEJ. Ređala sam hitove svake godine: “prodala se, prešla u folk, fuj”! OKEJ. Zaljubila sam se u čoveka s kojim sam već 9 godina: “rasturila grupu- ku*vetina, treba je ubiti”. OKEJ. Celu svoju karijeru sve sama plaćam, nisam ničiji projekat, živim od svoje muzike – uradim pesme za svoju dušu: “ovo je užas, vrati se na staro”. OKEJ.

– “Ne slika decu, šta glumi?” “Ugoj se, vidi na šta ličiš!” “Nikad nećeš biti kao mama”. OKEJ!

– Nikada vam nisam svima bila po meri, sa uvredama sam naučila da živim “jer to je deo javnog posla”. Na mržnju nikad neću odgovoriti mržnjom. Nikad neću mahati parama koje sam zaradila. Nikad neću probati da se dopadnem vama koji mi uredno servirate mržnju već više od decenije. Vi ste Tviter komentar, a moj život su moja porodica, ljubav koja me okružuje, kao i muzika koju radim. Želim vam svima da budete “neuspesni” kao ja i bićete srećni u životu, verujte mi. Mnogo ljubavi, Niki – napisala je.

PRess Serbia