Booking.com
VIP Džet-set

“PRETILI SU MI UBISTVOM” Evo gde se ODSELIO Baka Prase nakon Kikine smrti, svi su ga napustili: “OSTAO SAM BEZ PARA”

BAKA PRASE NIJE MOGAO VIŠE DA IZDRŽI Konstantno trpi razne napade i prozivke, a sada se direktno obratio svima i poslao snažnu poruku!
Foto: Printscreen/YouTube

U medijima je odjeknula vest kako se Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase odselio iz Srbije nakon smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, a sada se on oglasio na svom Jutjub kanalu i potvrdio ove navode medija.


– Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se starn ovde sređuje živim kod mame i tate – rekao je Baka i dodao:

– Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto – rekao je u svom videu na Jutjubu Bogdan Ilić.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia