fbpx
Entertainment Music Premijera Spot Video Zanimljivosti

PREMIJERNO: NOVA VIVA VOX RAPSODIJA

PREMIJERNO: NOVA VIVA VOX RAPSODIJA

 Boemska rapsodija, novi spot Viva Vox-a


Svetska premijera filma o jednom od najpopularnijih bendova ikada, grupi Queen, bio je odličan povod da hor Viva Vox, u saradnji sa Cineplexx Srbija, ekranizuje jednu od svojih najprepoznatljivijih obrada – pesmu „Boemska rapsodija”.

PREMIJERNO: NOVA VIVA VOX RAPSODIJA

Najpopularniji srpski hor nastavlja da spaja film i muziku, pa se nakon nekoliko obrada numera iz filmova odlučuje da publici predstavi njihovu verziju jedne od najomiljenijih pesama mnogih generacija, koja je odavno muzički klasik.

PREMIJERNO: NOVA VIVA VOX RAPSODIJA

Jelena Mitrović, rediteljka spota, otkriva ideju koja se krije iza „Boemske rapsodije” ispričane glasovima Viva Vox-a: „S obzirom na to da je Viva Vox svojom obradom ove pesme doneo nešto potpuno novo, osećala sam odgovornost da smislim scenario koji je autentičan i koji predstavlja i moj subjektivni doživljaj ove pesme. Svi znaju i vole ovu pesmu i u svakome ona pokreće nešto, a ja sam pokušala da prikažem ono što je meni najsnažniji osećaj vezan za ovu pesmu, a to je ta unutrašnja borba.

PREMIJERNO: NOVA VIVA VOX RAPSODIJA

„I just killed a man” sam oduvek doživljavala kao ubijanje jednog sebe, a ne drugog čoveka, pa sam htela time da se poigram.” Rediteljka dodaje da su, kao i kroz ranije spotove koje su Viva Vox i njen tim radili zajedno, svi u spotu učestvovali kreativno, svako iz tima i svako iz hora je doneo nesto svoje.

PREMIJERNO: NOVA VIVA VOX RAPSODIJA

„Sve vreme sam razmišljala i o tome da bih volela da napravimo spot koji bi se dopao autoru pesme, što je još jedan dokaz da su neki ljudi zaista besmrtni”, zaključuje Jelena.

PREMIJERNO: NOVA VIVA VOX RAPSODIJA

Novi vizuelani spektakl iz radionice Viva Vox-a potpisuje kreativni tim sa kojim hor već dugo sarađuje. Za video-spot je zadužen „Red & Blue studio”, dok je za zvuk zadužen „ATTIC Studios”.

Spot za „Boemsku rapsodiju” u izvođenju Viva Vox-a pogledajte ovde:

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA