Booking.com
Početna » News » Predstavnik San Marina na Evroviziji NAJBOLJI promoter Srbije u svetu!
Beograd Event Festival News Showtime VIP

Predstavnik San Marina na Evroviziji NAJBOLJI promoter Srbije u svetu!

Predstavnik San Marina na Evroviziji NAJBOLJI promoter Srbije u svetu!

Ovogodišnji predstavnik San Marina na izboru za Pesmu Evrovizije, turski multimedijalni umetnik Serhat, slobodne trenutke koristi kako bi uživao u provodu u kafanama i klubovima glavnog grada Srbije, i jedan je od najboljih promotera noćnog života Beograda u svetu!


Predstavnik San Marina na Evroviziji NAJBOLJI promoter Srbije u svetu!

Predstavnik San Marina na Evroviziji u Izraelu ponovo će biti Serhat, multimedijalni umetnik iz Turske, koji je već predstavljao ovu malu zemlju, i to u Štokholmu 2016.  godine sa pesmom “i didnt know” koja se u međuvremenu našla na Bilbordovoj listi dens hitova.

 

Predstavnik San Marina na Evroviziji NAJBOLJI promoter Srbije u svetu!
Serhat sa prijateljima u beogradskoj kafani

Malo ko zna da je upravo ovaj pevač jedan od najboljih promotera noćnog života srpske prestonice van granica naše zemlje, a godišnje odmore neretko provodi upravo u glavnom gradu Srbije.

Retko prijatni ljudi žive u Srbiji,  a energija koja vlada kada uveče izađete u provod neprevaziđena je!

Upravo zbog toga hvalim vašu zemlju na svakom koraku, i uglavnom sa sobom u Srbiju svaku put vodim prijatelje koji su oduševljeni podjednako kao i ja – kaže Serhat koji će u Izraelu nastupiti u prvom polufinalu, 14. maja sa pesmom “Say na na na

 

Naša predstavnica Nevena Božović nastupiće  u prvoj polufinalnoj večeri isto kao i predstavnik San Marina tako da će gradjani Srbije moći da glasaju upravo i za Serhata. Portal PRessSerbia pratiće i Serhatov nastup na Evroviziji, a pozivamo i naše čitaoce da mu pruže podršku i daju svoj glas za prolazak u finale.

Poslušajte pesmu :

Foto:Beograd noću,Serhat/promo

PRessSerbia

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia