Booking.com
Početna » News » PREDSTAVLJEN novi Volvo XC90 !
News

PREDSTAVLJEN novi Volvo XC90 !

IMG_3748

Mada se njegovi modeli nisu  pojavili pod kupolama Beogradskog sajma, ljubitelji ove marke i znatiželjnici ipak nisu ostali uskraćeni za potpuni doživljaj novih Volvo automobila, jer je trenutni hit – XC90 -premijerno izložen u neobičnom ambijentu Mikser House, u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

Sa najsavremenijim ikad napravljenim Volvo modelom prvo su se upoznali novinari, 18. marta, a potom će na istom mestu 19. marta (od 10 do 19 časova) novi XC90 moći da razgledaju i svi oni koje zanima to vozilo. Takva mogućnost se pruža i 20. marta (od 10 do 16 časova), s tim što će uz XC90 biti izložena još dva vrlo tražena Volvo modela – XC60 i V40.

Na premijeri novog Volvo modela XC90 prisutnima  se obratio g-din Loic Claude, predstavnik Volvo VCC zadužen za evropske nezavisne importete, koji je predstavio novu,  globalnu Volvo marketing strategiju. Nešto više o samom Volvo-u rekao je g-din Anders Kamp Jensen, COO kompanije VCAG d.o.o koja je importer za Volvo Adria Region. Gospodin Milan Arsić, direktor marke Volvo u Grand Motors-u, upoznao je prisutne sa planovima Volvo-a i Grand Motors-a u Srbiji.

Istovremeno, u novom Volvo salonu, u ulici Milutina Milankovica broj 11 na Novom Beogradu, posetioce očekuje i specijalna Volvo Nordic serija po povoljnim, sajamskim uslovima. Tako se S60 Nordic nudi po ceni od 34.990 evra. U ovaj paket je uključen i Volvo 4 Active specijalni paket. Pogodnosti paketa su pomoć na putu u periodu od četiri godine, redovno održavanje tokom četiri godine kao i produžena garancija – takođe na četiri godine.

Posebnu cenu ima i XC60 Nordic- 39.990 evra, koja takođe uključuje Volvo 4 Active i specijalni paket pogodnosti.

Zafir i Vasil Hadzimanov
Zafir i Vasil Hadzimanov
Loic Cloude
Loic Cloude
AndersKampJensen,MajaBabic i Milan Arsic
Anders Kamp Jensen,MajaBabic i Milan Arsic

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia