Booking.com
Početna » News » Poznati estradni menadžer Amer Hodžić:”Zaboravite velike koncerte do 2022. godine!”
Estrada News VIP

Poznati estradni menadžer Amer Hodžić:”Zaboravite velike koncerte do 2022. godine!”

“I gde su one silne najave za NOVU GODINU! Rekoh ja ništa do proleća! Od 2022., tek onda koncerti od po 1000 ljudi kao nekad ! Do tad od proleća samo ,,tu i tamo”, provlačenja, ali ništa ekstremno kao nekad… Zato su vidim neki promenili i zanimanja, taksiranje, moleraj, građevina, vodoinstalater, električar, varioc u Sloveniji itd – sve su to časna zanimanja! Bravooo, proći ce i ovo pa ponovo mikrofon u ruke”, pomalo pesimistički status je estradnog menadžera Amera Hodžića, koji za naš portal takođe otkriva da ništa spektakularno ne očekuje u bližoj budućnosti:


 

– Proslavu novogodišnje noći možete slobodno da zaboravite. Iako vidim da je mnogi uzalud reklamiraju. Oko 1. januara, te dane koliko sam dobio informacije posebno će Inspekcije da rade svoj posao u tri smene i kažnjavaju. Neke manje priče možemo očekivati tek od proleća, ali to neće biti ništa spektakularno kako je bilo nekad. Iskreno ne vidim ovu pandemijsku lošu zaboravljenu priču sve do 2022. Opet važno je da se strpimo i da ostanemo živi i zdravi to je najbitnije u ovim momentima, a koncerata će biti -priča Amer za naš portal, i dodaje kako su mnoge estradne zvezde i muzičari promenili posao.

Foto i tekst: Ekskluziva.ba

 

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia