Booking.com
VIP Džet-set Estrada

Posle devet godina od prve operacije Katarina Živković želi nov dekolte

Posle devet godina od prve operacije Katarina Živković želi nov dekolte
Foto: Instagram

Kaća rešila da ugradi petice


U današnje vreme biti lep i negovan smatra se jednim od ultimatuma srećnog i uspešnog života. Ovu tvrdnju dokazuju brojne svetske i domaće javne ličnosti koje posebnu pažnju, vreme i novac izdvajaju da bi fizički izgled dovele do savršenstva, zaustavile starenje i produžile mladost.

Pevačica Katarina Živković (33) jedna je od dama sa javne scene koja izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa je sada rešila da ga dodatno unapredi iako smo svi svedoci da nikada nije izgledala bolje u svojoj karijeri.

Bliska prijateljica popularne pevačice otkriva za Alo! Kaćine planove, ali i razloge zbog kojih je odlučila da ode na remont silikonskih grudi i još malo poveća svoje poprsje.

– Poznato je da Katarina izuzetno vodi računa o svom telu, nezi i ishrani. Teretana je njena druga kuća i tu je izuzetno disciplinovana – počinje izvor, i dodaje:

– Ipak, Kaća je nezadovoljna veličinom svojih grudi, pa je rešila da ih malo poveća. Prvi put implantate je stavila pre tačno devet godina i tada se opredelila za 325 kubika. U tom trenutku joj se to činilo sasvim dovoljno, a i kako je planirala da rodi dete, smatrala je da nove implantate treba da stavi tek kada beba malo poraste i kada prestane da doji. Kako se pitanje njenog majčinstva oteglo, i kako je u međuvremenu u nekoliko konsultacija sa stručnjacima saznala da silikoni ne narušavaju funkciju grudi, te da će i kada postane majka sa novim silikonima moći nesmetano da doji, Katarina je odlučila da u 2023. godini sebe časti većim grudima.

Bez obzira što konstantno dobija pohvale na račun svog izgleda, popularna pevačica želi i drugi oblik grudi.

– Kaća je svesna da silikoni vremenom propadaju, opuštaju se i godinama posle ne izgledaju kao prvog dana. Kako redovno trenira i sa kilažom nema nikakvih problema, ona želi malo bujnije poprsje pa će umesto dosadašnje jake trojke pevačica napraviti dekolte u broju pet. Operaciju grudi će raditi u poznatoj beogradskoj estetskoj klinici u kojoj već godinama radi i sve ostale neinvazivne zahvate kada za negu i održavanje lica – završava izvor za Alo!.

Kada smo pozvali pevačicu, ljubazno nas je pozdravila i prokomentarisala naša saznanja.

– Nikada nisam govorila o tome šta sam na sebi radila ili šta ću uraditi, ne zato što sam protiv zahvata, već zato što smatram da je to stvar moje intime, a i svakako su sve korekcije okom vidljive i ne mogu da se sakriju. Tačno je da vodim računa o svom izgledu i da se godinama negujem kod iste doktorke, ali isto tako vodim računa i o svom zdravlju, redovno treniram, pazim šta jedem, ali radim i na unutrašnjoj lepoti, jer smatram da nas najviše oblikuje ono što nosimo u sebi -rekla je Katarina za Alo!.

Naučiću da kuvam kad postanem majka

Katarina Živković poznata je i kao osoba bez dlake na jeziku, a njene izjave često uzburkaju javnost i postanu tema rasprava i komentarisanja. Ona ima i jasan stav o tome da li žena mora da bude domaćica.

– Žena ne mora da bude domaćica jer živimo u 21. veku! Ako muškarac očekuje od žene da bude odlična kuvarica i domaćica, a ona pristane na to, to je njihova stvar. Žene sve manje kuvaju jer nemaju vremena, a i sve mogu da naruče. Kad se udam i postanem majka, naučiću da kuvam. Da bi neko uživao u spremanju hrane, to mora da voli. Ništa ne treba da se radi na silu – rekla je nedavno Kaća.
Foto: Printscreen
Izvor:PRessSerbia/ Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia