Booking.com
Estrada Džet-set

POSLE BEOGRADA, BATA SPASOJEVIĆ NASTAVLJA DA ODUŠEVLJAVA BALKAN I EVROPU: Srpskom dizajneru uručeno veliko međunarodno priznanje!

1000056610 1
Foto: Nenad Matović

Najpoznatijem srpskom modnom dizajzneru Bati Spasojeviću uručeno je prestižno međunarodno priznanje povodom 30 godina uspešnog rada na “International Fashion Connection”-u, koji je održan u Sofiji.

1000056271
Foto: Nenad Matović

Priznanje za svetski priznatu i prepoznatu karijeru, Bati Spasojeviću i njegovom brendu “Individual” koji je pomerio sve granice, uručio je ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jović kao i predsednica “Intetnational Fashion Connection” Mila Zaharieva u ime “International Fashion in Dubai”.

1000056610
Foto: Nenad Matović

Prestižni modni događaj upriličen je u okviru projekta “Balkan Open Door”, a Bata Spasojević je publici prikazao proširenu kolekciju za proleće/leto “Art Must Go On”, koju je nedavno publika imala priliku premijerno da vidi u Beogradu.
Fenomenalnu publiku, bas kao ni goste u prestonici Srbije, komadi izrađeni od najfinijih materijala sa posebnim Batinim prepoznatljivim pečatom nisu ostavili ravnodušnom, pa je tako direktorka poznatog bugarskog fashion kanala “Code Fashion TV” Maria Boneva kratko rekla da u skorije vreme nije prikazana bolja kolekcija u Sofiji, a i šire.
Bata Spasojević kaže da mu je velika čast i neverovatno zadovoljstvo zbog toga što modom i lepotom uspeva da poveže ljude i narode Balkana, ali i van njegovih granica.

 

– Ovo je moj doprinos za budućnost, za naše bolje zajedničko sutra. Moja vizija mode, ali i budućnosti u sebi nosi poruku mira i razumevanja, pre svega u našem regionu, a naravno potom i mnogo šire – kaze Bata Spasojević.

PRess Serbia