Booking.com
Početna » VIP » Džet-set » Posle 17 godina Seve PROGOVORILA O INTIMNOM SNIMKU O KOM JE BRUJAO REGION
Džet-set VIP

Posle 17 godina Seve PROGOVORILA O INTIMNOM SNIMKU O KOM JE BRUJAO REGION

Posle 17 godina Seve PROGOVORILA O INTIMNOM SNIMKU O KOM JE BRUJAO REGION
Foto: ATA Images

Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak.


Gotovo da ne postoji osoba na Balkanu, a i šire, gde je Seve popularna, koja nije videla ovaj video, o kom se, čini se, sa istim žarom govori sve ove godine.

Pričalo se da je snimak pustila pevačica sama, ali je na kraju glavni akter priče bila njena menadžerka, sa kojom je Seve prekinula saradnju mesec dana pre toga.

– Nikad nisam tražila da moja intima izađe. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad nemaju šta da mi kažu, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda – priča Severina, koja dalje navodi na koji način su joj prijatelji, ali i majka svojevremeno davali podršku:

– Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: “Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislio?” Peki me je tad nazvao da me nasmeje i rekao: “Pa ne možeš snimiti sve u jednom kadru. Trebala si da raskadriraš…” Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: “Kolegice, čujem da vam treba filmska muzika?” Majka je bila najpreciznija, rekla je: “Ajde, ćerko, jednom ćemo se tome smejati”. I zaista se smejemo danas!

Ipak, kako Seve ističe, ovaj događaj joj nije oduvek bio smešan.

– Tada nisam šest meseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti – rekla je pevačica.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/Nedeljnik

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia