Booking.com
Početna » VIP » PORODILA SE GLUMICA MARIJA PETRONIJEVIĆ: Nakon što se izborila sa koronom, glumica na svet donela dečaka
Džet-set VIP

PORODILA SE GLUMICA MARIJA PETRONIJEVIĆ: Nakon što se izborila sa koronom, glumica na svet donela dečaka

BROJI SITNO DO POROĐAJA: Marija Petronijević trudna, glumica uspela od svih da sakrije da je u drugom stanju
Foto: Instagram

Glumica Marija Petronijević porodila se i na svet donela dečaka, teškog 4.060 grama


Mama i beba se osećaju odlično i dobili su čistu desetku na porođaju. Petronijevićeva je nedavno preležala koronu. Ona se zarazila u devetom mesecu trudnoće, vakcinisana je i prošla je sa lakšim simtomima.

Podsetimo, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

Glumica ne voli da priča o privatnom životu i vešto je krila oca svog deteta.

– Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvoljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim – kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima.

Upravo zbog svih obaveza koje ima, ona priznaje da nije stigla da spremi sve što joj je potrebno za dolazak prvog deteta.

– Ako mi verujete, nisam još sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam – kaže glumica.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

– Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako – tajanstvena je i dalje Marija po pitanju svog izabranika, sa kojim je svila gnezdo upravo u Visibabama.

Izvor: PressSerbia/Kurir

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia