Booking.com
Clubbing News VIP

PONOVO RADI RITUAL: SAŠA KOVAČEVIĆ OTVORIO VRATA SVOG RESTORANA!

PONOVO RADI RITUAL: SAŠA KOVAČEVIĆ OTVORIO VRATA SVOG RESTORANA!

POSLE VIŠEMESEČNE PAUZE ZBOG PANDEMIJE VIRUSA KORONA, POP ZVEZDA SAŠA KOVAČEVIĆ PONOVO JE OTVORIO VRATA RESTORANA RITUAL


Kao i većina ugostitelja, Saša je usled rigoroznih mera bio prinuđen da zatvori restoran, ali kako je sada situacija sa virusom, uslovno rečeno pod kontrolom, restorani ponovo otvaraju svoja vrata za goste.

PONOVO RADI RITUAL: SAŠA KOVAČEVIĆ OTVORIO VRATA SVOG RESTORANA!
Saša i Iskra

Pevač nije želeo da pravi pompu oko ponovnog otvaranja, ali je obavestio prijatelje i saradnike.

-Sasvim slučajno sam ušao u ugostiteljske vode. Moja devojka je htela da otvori salon lepote, pa smo počeli da tražimo lokal u kojem bi započela biznis. Međutim, dugo nismo mogli da nađemo nešto što bi zadovoljilo naše kriterijume, pa su nam tek nedavno ponuđena dva lokala u naselju u kojem živim. Radi se o vrhunskoj lokaciji i verujem da će to biti jedan od najlepših restorana u Novom Beogradu – rekao je Kovačević za medije pre dve godine, neposredno pre otvaranja restorana.

PONOVO RADI RITUAL: SAŠA KOVAČEVIĆ OTVORIO VRATA SVOG RESTORANA!PoPONOVO RADI RITUAL: SAŠA KOVAČEVIĆ OTVORIO VRATA SVOG RESTORANA!

Pogledajte video:

 

Foto:ataimages

PRessSerbia

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia