Booking.com
Estrada VIP

“Pomeram granice zadrtog Balkanskog mentaliteta!” JK prvi put o novom albumu

"Pomeram granice zadrtog balkanskog mentaliteta!" jk prvi put o novom albumu
Foto: Printscreen/Youtube

Jelena Karleuša se oglasila prvi put nakon što je objavila novi album “Alfa”.


Jelena Karleuša je nakon 10 godina paze izbacila novi album koji nosi naziv “Alfa”, a o pesmama i glavnom spotu ne prestaje da se priča.

Numere su već doživele veliki uspeh i broje veliki broj pregleda, a Jelena je ovim povodom organizovala i žurku u svojoj vili na Dedinju. Pevačica ne krije koliko je zadovoljna prvim rezultatima, a sada se prvi put oglasila i u svom stilu komentarisala svoje novo delo.

“Ovo je album koji je objavio najveći muzički gigant na svetu – Universal i na ovaj način stavljamo Srbiju i Balkan na mapu svetskih dešavanja. Skoro 30 godina sam pomerala granice zadrtog balkanskog mentaliteta i niko nikad nije mogao da me zaustavi. A sada, sada ne pomeram granice, sada ih rušim! Za napred! Ko želi neka živi u prošlosti, neka ima seljačke zadrte stavove i sluša jeftini turbo folk protiv kog nemam ništa ali bar neka je skup! A svi ostali idemo napred! Srbija pokazuje da može da ima svetsku produkciju i svetski zvuk, svetske izvođače i viziju koju će svet pratiti! Uživajte, slušajte nove pesme i lepe stvari tek slede”, napisala je Karleuša.

PRess Serbia