Booking.com
Entertainment Džet-set Svet VIP Zanimljivosti

POKLON OD 16 MILIONA DOLARA

POKLON OD 16 MILIONA DOLARA

Ona je rođena pod srećnom zvezdom! Ćerka BILA GEJTSA uskoro diplomira, pa joj je tata kupio OVO!


Dženifer Gejt, ćerka jednog od najbogatijih ljudi sveta, trenutno studira na Stenfordu, ali nakon diplome planira se posvetiti takmičenjima u jahačkim sportovima.

Brižni tata zato joj je kao poklon za diplomu kupio farmu s konjima u Nort Salemu, koja se proteže na 124 jutra, i košta skoro 16 miliona dolara. Pre četiri godine, Gejts potrošio 18 miliona dolara na ranč u San Dijegu.

Ipak, čini se da je dobro promislio isplati li mu se ta kupovina, ali kako njegovu ćerku opisuju kao jednu od najtalentovanijig jahačica mlađih od 25 godina, očito je da novac nije uzalud bačen.

POKLON OD 16 MILIONA DOLARA

Dženifer se takmiči za Evergejt Stejbls, tim koji je stvoren za nju. U januaru joj je Američko udruženje za jahanje uručilo trofej, i opisalo je kao odličnu studentknju koja balansira između svoje jahačke karijere i studija ljudske biologije.

– Nakon diplome usresrediću se na jahačku karijeru godinu dana, a potom planira upisati medicinu –  stoji u obrazloženju nagrade.

Sama Dženifer izjavila je da se planira takmičiti i “predstavljati svoju zemlju na što više takmičenja pa i učiti od drugih talentovanih jahača”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia