Booking.com
Estrada VIP

Podgorica poklonila srce Šaki Polumenti, pevač dokazao da je miljenik svoga rodnog grada

Podgorica poklonila srce Šaki Polumenti, pevač dokazao da je miljenik svoga rodnog grada

Jedan od najomiljenijih pevača na Balkanu, Šako Polumenta, ponovno je dokazao svoj status super zvezde, sinoć nastupao u svom rodnom gradu Podgorica. Nastupajući u prepunom hotelu “Podgorica”, Šako je stvorio pravu pometnju među svojim vernim fanovima.


Hotel “Podgorica” bio je premali da primi sve posetioce koji su došli da vide Šaka uživo. Ovaj događaj je jasno pokazao koliko sugrađani vole popularnog pevača i to su iskazali ne samo prisustvom već i svojim srdačnim pevanjem uz svaki njegov hit. Bilo je očigledno da su iskazali veliku ljubav i poštovanje prema Šaku.

Pored popularnog pevača društvo mu je pravila i pevačica Ljupka Stević koje je dovela svojim pesmama atmosferu do usijanja a u jednom momentu je muzički dvojac zajedno otpevao i nekoliko popularnih hit dueta.

Ovaj nezaboravan događaj potvrdio je da je Šako Polumenta ne samo muzička ikona, već i voljeni sugrađanin koji je ostao odan svojoj publici tokom čitave svoje karijere. Nastavlja da osvaja srca svojih fanova širom Balkana i širom sveta.

PRess Serbia