fbpx
Entertainment Event Festival Zanimljivosti

POČINJE GLASANJE ZA MAC! VIŠE OD 250 NOMINACIJA U 13 KATEGORIJA

POČINJE GLASANJE ZA MAC! VIŠE OD 250 NOMINACIJA U 13 KATEGORIJA

Čvrsta konkurencija, budite u toku…


Više od 200 radio stanica iz Srbije, Hrvatske, Bosne I Hercegovine, Makedonije I Crne Gore učestvovalo je u nominovanju numera za dodelu MAC priznanja.Rukovodeći se svojim parametrima slušanosti I popularnosti numera I izvođača, radio stanice su nominovale pesme I autore čija su dela najomiljenija I najpopularnija među slušaocima.

Lista sa preko 250 nominacija raspoređenih u 13 kategorija naći će se 29. Decebra uveče na sajtu www.musicawardsceremony.com.  Publika iz celog regiona imaće priliku da online glasa za svoje favorite, I tako svojim omiljenim izvođačima poveća šanse da pobedeiuđu u istoriju kao prvi dobitnici  MAC  priznanja.

“Puno smo razmišljali na temu samog glasanja. Prioritetni cilj nam je da ova manifestacija poseduje najvisi stepen kredibiliteta, što kada je u pitanju muzika predstavlja ne samo korektnost već I profesionalnu objektivnost. Primera radi, smatra se da je SMS ili online glasanje objektivno, a s druge strane sva Istraživanja su pokazala da se mlađe generacije značajno pre odluče da pošalju glas omiljenom izvođaču nego srednje I starije generacije,I ako svi podjednako imaju svoje  favorite” rekao je Milenko Škarić, vlasnik Skymusic-a, kompanije koja organizuje I producira MAC.

“Mi smo se potrudili da uzmemo uobzirsve relevantne parametre: radio stanice kao najobjektivniji paramtar slušanosti pesama, online besplatno glasanje I stručni žiri. Ne samo da ćes vi oni uticati na krajnji ishod dodele priznanja, već će postojati I posebne kategorije priznanja u skladu sa glasovima publike I slušalaca radio stanica.” Dodaje Škarić.

Music Awards Ceremony spektakl kojiće se 29. Januara dogoditi u Štark Areni biće najveći I najglamurozniji koji je region ikada imao prilike da vidi. Biće dodeljeno preko 30 muzičkih priznanja, a više od 200 VIP ličnosti prošetaće crvenim tepihom.

Svečana dodela nagrada trajaće oko 4 sata, a ceremoniju će uživo prenositi najgledanije televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona.  Gledaoci iz Srbije I Crne Gore moćiće da prate manifestaciju naprogramu TV PRVA, a glavni medijski partner MAC-a je Radio S.

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close