fbpx
Entertainment Event Lifestyle Music Srbija

Počasna titula Dame za Jasnu Đokić!

Počasna titula Dame za Jasnu Đokić!

Poznata beogradska pevačica zabavne muzike, Jasna Đokić, jučerašnji datum upamtiće kao jedan od najznačajnih u svojoj karijeri.


Pevačici je sinoć u Kraljevu u svečanoj sali jednog prestižnog hotela uručena nagrada ,,Dama 2016. godine” .

“Presrećna sam! Publika i mediji su me nagradili ovim divnim priznanjem… Pojam dame ipak nije starovremenski i Dama nikada neće izaći iz mode. Vrednosti dame su večne i uvek ih treba negovati. Dama se i rađa i postaje. Nije važan fizički izgled da bi neka žena bila Dama, ne, važno je da ona drži do sebe, da bude svesna svojih kvaliteta, svojih vrlina, svog talenta. Dakle, vaspitanje, obrazovanje i negovanje sopstvene ličnosti mogu učiniti svaku ženu damom.”

– izjavila je vidno raspoložena Jasna Đokić

Počasna titula Dame za Jasnu Đokić!

Događaj ,,Dama 2016.”  rezultat je jednog od mnogobrojnih projekata koji ukazuje na to da uspešnost ne određuje pol, već kvalitet, posvećenost, talenat i lične osobine. Kako u Srbiji i dalje postoje stereotipi da žene ne mogu biti jednako uspešne kao i muškarci, činjenica je da u odnosu na pre, sve više žena svojom upornošću, talentom i znanjem uspešne na svim poljima.

Počasna titula Dame za Jasnu Đokić!

Titulom Dame 2016. mogu se pohvaliti i dramska umetnica Nađa Rodić, Irena Jovanović voditeljka televizije Studio B i mnoge druge eminentne žene Srbije i grada Kraljeva.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close