Booking.com
Džet-set Svet VIP

Pitali su Šeron Stoun da li je bila žrtva seksualnog zlostavljanja, a njena reakcija će vas iznenaditi!

Pitali su Šeron Stoun da li je bila žrtva seksualnog zlostavljanja, a njena reakcija će vas iznenaditi!

Kada je voditelj CBC Li Kauman pitao Šeron da li je tokom četrdesetogodišnje karijere bila žrtva seksualnog uznemiravanja, sigurno nije očekivao smeh u studiju.


 – Ne znam kako da ovo pitam na fin način, ali da li si ikada bila u poziciji da se osetiš neprijatno, pitao ju je voditelj.Pitanje je bilo upućeno pošto se u Holivudu iz dana u dan oglašava sve više žena koje su bile žrtve seksualnog zlostavljanja. Šeron se u tom trenutku zasmejala, a onda je rekla sledeće.

– Oh, pa ja sam u biznisu već 40 godina, Li. Možeš li da zamisliš biznis u koji sam ja ušla pre 40 godina? I to s izgledom koji imam, iz Nedođije, Pensilvanije? Nisam stigla ovde sa nekim ko bi me štitio. Sve sam videla.

Stoun je objasnila i kako vidi odnos muškaraca i žena.

– Mi smo vaspitavane da ugodimo muškarcu, posebno moja generacija. A žene tako često izgube sopstveni identitet zbog muškarca sa kojim su. Čak menjaju način oblačenja i svega što rade, da bi se uklopile u model muškarca sa kojim su. Počinjemo da cenimo sopstvene ženske osobine i više ne mislimo da moramo da se ponašamo kao oni da bismo bile moćne i jake.

Izvor: Noizz

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia