Booking.com
Entertainment Džet-set VIP

PISALO SE DA JE VARALA MUŽA SA PORODIČNIM PRIJATELJEM Odrekla se bogatstva i sve bacila niz vodu

PISALO SE DA JE VARALA MUŽA SA PORODIČNIM PRIJATELJEM Odrekla se bogatstva i sve bacila niz vodu
Foto: Printscreen/Instagram

Manekenka Bojana Rajić oduševljava svojim provokativnim fotografijama na kojima joj se ocrtavaju mišići.


Ona svakodnevno postavlja fotografije iz Crne Gore gde uživa sa svojim pratnerom i sinovima. No, interesantno je to da je sada „mirna“ Bojana u prošlosti punila naslovne strane.

Svi su pričali o njenom odnosu sa bivšim suprugom Vladimirom, ali i navodnim prevarama koje su nastale u okviru istog braka.

Domaća javnost ju je upoznala 2007. godine kada se preselila u Beograd i započela manekensku karijeru. Pet godina se bavila modelinkom, a potom odlučila da svoju kreativnost pokaže dizajniranjem odeće. Organizovala je nekoliko revija, ali je veću prepoznatljivost stekla 2009. godine udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Dve godine kasnije su dobili sina kome su dali ime Lav. Posle pet godina braka su se razveli, a mediji su mesecima pisali o tome ko je glavni krivac za to. Dok je Bojana tvrdila da je Vladimir varao, u medijima se pojavila vest da je njegova supruga imala aferu sa porodičnim prijateljem Branislavom Đurđevićem.

Ona je demantovala te informacije, a „javna svađa“ među njima se nastavila i tokom narednih meseci. Za to vreme nisu štedeli jedno drugo raznih optužbi, a javnost je bila upućena u mnoge „sočne“ detalje njihovog bračnog odnosa.

Odrekla se imovine koju su stekli u braku, a dobila starateljstvo nad sinom. Sledeće godine se udala za Đurđevića. Nakon što je u novembru 2015. godine rodila drugog sina Vukašina, Bojana se skoro potpuno povukla iz javnosti. Danas ima svoj kozmetički salon i butik, te radi kao kolumnista i modna urednica časopisa.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia