fbpx
Music Pinkove zvezde Showtime

PINKOVE ZVEZDE: Zorica dobila zamenu u crvenoj stolici! “No Đani, no party!”

PINKOVE ZVEZDE: Zorica dobila zamenu u crvenoj stolici! "No Đani, no party!"

U večerašnjoj emisiiji Pinkove zvezde, došlo je i do malih promena, te je Zorica Brunclik dobila zamenu u crvenoj stolici.


Maja Nikolić je za trenutak  preuzela ulogu Milana Kalinića, te je odlučila da najavi svoju koleginicu Zoricu Brunclik, a kada je stolica počela da se podiže, na njenom mestu sedeo je Đani, koji je odmah započeo emisiju čuvenom izjavom “No Đani, no party” i time najavio još jedno spektkulatno veče.

Ipak, vece su spektakularnijem učinili takmičari svojim nastupima.

Ismail Delija ponovo je uspeo da raspameti petločani žiri svojim besprekornim vokalom. Izvođenjem numere “Dođi da ostarimo zajedno”, od Šabana Šaulića, Ismail je u emisiji Pinkove zvezde, bukvalno bez daha ostavio žiri koji je imao samo reči hvale za ovog mladog kandidata: “Šta reći? Ubio!”, rekla je Maja. “Kao da je moj sin”, rekao je Đani. Maja je rekla da je Ismail održao čas pevanja i da mnogi sa estrade koji ga slušaju treba da okače mikrofon o klin i da prestanu da pevaju.

 

Takmicari koje cemo ponovo slusati u sledecem krugu su: Melika Moranjkić , Tanja Nikolić Cukić, Marijana Kankaraš, Admir Alibašić, Ismail Delija, Miodrag Đokić, Zorana Stefanov, Jovana Vučković, Sofija Obradović, Žarko Stanojević, Vladan Grujović i Marko Stolić.

 

Pogledajte emisiju i uzivajte u ovim sjajnim talentima i posalicama žirija:

 

 

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close