Booking.com
VIP Estrada

Pevačica našla 15 godina mlađeg: Mina Kostić otkrila da uživa u ljubavi sa novim partnerom (FOTO)

MORAĆU DA NOSIM BAZUKU ZBOG NJE! Mina Kostić progovorila o ćerki, krenula stopama majke, već se otisnula na javnu scenu
Foto: Instagram

Od kako se razvela od Igora X, sa kojim ima i ćerku, pevačica Mina Kostić nije se hvalila svojim ljubavnim životom, sve do danas.


Naime, pevačica je objavila fotografiju na kojoj je zagrljena sa svojim partnerom koji je od nje mlađi 15 godina, a kako kaže, spojila ih je ljubav prema životinjama.

– Desilo se slučajno. Ništa ne forsiram, šta bude biće, sve je u Božjim rukama – rekla je pevačica za “Grandnews” koja je otkrila da ih je spojila ljubav sa životinjama i da su se upoznali u šumi.

– Sasvim slučajno smo se upoznali u Šumicama kad smo šetali kuce. On se javio, mazio kuce, šlilali se. Rekao mi je da me njegova sestra voli i onda mi je pisao. I tek posle dve nedelje sam mu odgovorila. Onda sam mu rekla kada tačno šetam kučiće. Šetali smo onako često – rekla je Kostićka.

– On je pravi lav, mlad, dobar, pažljiv, trenira, veruje u Boga, ide u crkvu, sve je onako kako sam ja želela”, opisala je svog mlađeg dečka.

Zbog tabua da žene ne treba da imaju mlađe muškarce, Mina Kostić se ne obazire.

“Ja sam imala starije pa šta imam od toga. Ma ne zanima me, bitno je kako se ja osećam. Ja sam kao Bjonse”, bila je jasna pevačica.

Pevačica našla 15 godina mlađeg: Mina Kostić otkrila da uživa u ljubavi sa novim partnerom
Foto: Instagram

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia