Booking.com
Estrada

Pevač dao pogrešan broj Saši Popoviću na audiciji, pa pobegao u Pariz!

"ČUVAO SAM PESMU 12 GODINA" Saša Popović prijavio Zvezde Granda za Evroviziju
Foto: Printscreen

Daniel Trenčovski postao je prepoznatljiv zahvaljujući ičešću u „Zvezdama Granda“, gde je bio u timu Dragana Stojkovića Bosanca.

danijel e1713458439881Pevač ne krije da je slučajno završio na audiciji, kao i da je prvo pojavljivanje pred Sašu Popovića prošlo neslavno zbog greške koju je napravio.

Facetune 07 06 2023 12 37 511 scaled-U ‘Zvezdama Granda“ je bila moja odskočna daska i tu je počela moja profesionalna karijera. Za takmičenje sam se prijavio sasvim slučajno, naterao me je jedan drug. Bio sam jednom u Makedoniji na audiciji ‘Zvezda Granda’, međutim dao sam makedonski broj, vratio se u Pariz i niko me nije zvao, tako da ne znam ni da li sam prošao ni da li nisam. Ali je prošle godine moj drug poslao preko mejla jedan moj video i tako sam dobio poziv kasnije od produkcije. Imao sam sreće da im se moje pevanje svidelo i da su od hiljadu online prijava videli baš moju – rekao je Daniel i dodao da je zahvaljujući takmičenju stekao mnogo prijatelja i kolega sa kojima je i danas u kontaktu.

-Srećemo se često na aerodromu kad idemo ili se vraćamo sa nastupa. Inače sam u kontaktu sa dosta takmičara iz moje sezone, baš se dobro slažemo, družimo i poštujemo kad god se vidimo. Prošli smo mnogo toga zajedno, imali isti cilj da se promovišemo kroz takmičenje i to nam je svima pošlo za rukom -rekao je Trenčovski.

Tokom takmičenja Daniel je imao pomoć mentora Dragana Stojkovića Bosanca, a sada je otkrio koliko su mu njegovi saveti bili korisni i posle „Zvezda Granda“.

-Mnogo su mi pomogli njegovi saveti, to je veliki plus za mene. Ja sam mnogo toga znao, imam završenu muzičku školu, ali on mi je nekako otvorio oči i mnogo jednostavnije sam to primio. Poštujem i vidim kako napredujem, sve ide u boljem smeru. Ima dosta saveta koje pamtim, snimio sam neki naš razgovor i često slušam – priznao je Daniel za Grand.

Izvor: Grand

PRess Serbia