Booking.com
Entertainment

Petar Strugar,Uroš Jovčić i Đorđe Stojković u novoj pozorišnoj predstavi ” BOJE ŠTEKA “

Petar Strugar,Uroš Jovčić i Đorđe Stojković u novoj pozorišnoj predstavi "BOJE ŠTEKA"

Danas je održana konferencija za novinare povodom nove pozorišne predstave “BOJE ŠTEKA” u produkciji FaVi teatra u Akademiji 28.


Petar Strugar,Uroš Jovčić i Đorđe Stojković u novoj pozorišnoj predstavi "BOJE ŠTEKA"

Konferenciji povodom nove predstave “Boje šteka” su prisustvovali glumci Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković, reditelj Slavenko Saletović i producent Milutin Bata Karadžić

Na konferenciji za novinare ekipa predstave se složila da su se tokom priprema i proba svi odlično zabavljali i dodali da su imali slobodu da daju svoje sugestije, da dodaju ili izbace neku repliku ili scenu što su i radili na licu mesta. 

Petar Strugar: Radovao sam se pozivu Bate Karadžić za ovu predstavu, a izuzetno zadovoljstvo mi je bili da radim sa rediteljem prof. Slavenkom Saletovićem, a sa Đoletom i Urošem se i privatno poznajem i družim. Rad je bio zabavan a i naporan, bilo je veselo u svakom slučaju, jer smo imali slobodu u kreaciji svojih likova i sve što je potrebno za pravljenje jedne dobre predstave. Uživao sam na probama i radujem se početku igranja.

Petar Strugar,Uroš Jovčić i Đorđe Stojković u novoj pozorišnoj predstavi "BOJE ŠTEKA"

Trojica autsajdera: nastavnik srpskog jezika, propali vlasnik kioska brze hrane i mašinski tehničar bez posla, nesnađeni u vremenu tranzicije i sistemu koji ne funkcioniše, ulaze u avanturu koja će ih (bar im se tako čini) dovesti do velike količine novca. Angažovani od mnogo većih “igrača”, ova trojica “kriminalaca” upadaju u niz nepredviđenih situacija i događaja. 

Ova interesantna komedija sa autentičnim likovima, bezbroj komičnih situacija i izuzetno duhovitog dijaloga, učiniće sve da vam ulepša veče i izmami osmeh na lice.

Predstava će premijerno biti prikazana 20.februara u Akademiji 28, sa početkom u 20 časova, 19. Februara biće pra izvedba u Futogu, 22. Požega, 23.02. Stara Pazova, dok je reprizni termin zakazan nedelju dana kasnije, 27.februara. Karte su već u prodaji. 

Foto:promo

PRessSerbia

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia