fbpx
Parovi Reality

PAROVI: TIN ISPRIČAO SVOJU JEZIVU PRIČU!

PAROVI: TIN ISPRIČAO SVOJU JEZIVU PRIČU!

Tin je večeras ispričao svoju životnu ispovest o tome kako je bio zlostavljan, tučen , jeo ispod stola….


Tin je imao teško detinjstvo a noćas je izneo i detalje o tome.

Moju priču niko nije znao do 16, 17-te godine. Svi su mislili da ja imam savršen život, a niko nije znao da sam odrastao bez roditelja. Odrastao sam sa bakom i dekom do svoje 7. godine! U međuvremenu sam shvatio ko su moji roditelji. Moja baka je tada rekla da ne može više da brine o meni i da moram kod roditelja. I ja sam otišao kod njih, prvo je sve bilo okej. Onda su rođeni moja braća i sestra koji su mene zlostavljali jer su loše živeli jer su se mama i tata drogirali. Pravili su decu zbog naknada koje su dobijali. Zlostavljali su me, jeo sam ispod stola, tata me je tukao… Onda je baka videla sve modrice i saznala sve. Oni su dobili dve kuće od države koje su zapalili. Onda sam ja pripao baki a mama i tata su je tužili. Službeno su me dobili tek sa 15 godina od suda.

 

Ispričao je kakvi su mu bili roditelji:

Moj otac je saznao da ga majka vara i otišao da je zapali pa je sebe zapalio. Zamalo je umro i presađivali su mu 80% kože. Za mene je mogao i da umre. Ne želim ih u svom životu.

On je rekao da zbog svega toga ne želi kontakt ni sa braćom i sestrom:

Braća i sestre su mi se javljali nakon prvog rijalitija, ali ja ne želim nikakve odnose sa njima jer oni nisu moja obitelj. Ljudi koji odu iz mog života nemaju mesta da se vrate. Ja sam povređen jer ne znam zašto su me roditelji ostavili.

Zbog ovoga je dobio primedbe od Ivana.

Foto:printscreen

PRessSerbia

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA