Booking.com
Travel

Pariski šik: Učestvujte u najvećem pikniku na svetu u jednoj od najlepših avenija na svetu, i to potpuno besplatno

pariz

Ukoliko planirate put za Pariz, koji je jedan od najmirišljavijih gradova na svetu, u narednih desetak dana, možete da prisustvujete najvećem pikniku na svetu na jednoj od najlepših avenija na svetu.


 

Na čuveni pariski Šanzelize će, naime, 26. maja, biti postavljen stolnjak dužine 216 metara i površine 4.212 m2.

Stolnjak za masovni piknik na Jeliseljskim poljima moći će da primi 4.000 zainteresovanih Francuza, ali i turista koji su takođe pozvani da se pridruže, i to u dva termina – podne i 14 časova. Potrebno je samo da se registrujete na veb stranici da biste bili u mogućnosti da budete izabrani na lutriji. 

Svaki učesnik će dobiti besplatnu korpu za piknik korpu sa hranom koju pripremaju restorani koji se nalaze duž Jelisejskiih polja kako bi gostima omogućili nezaboravnu atmosferu uz fine ukuse i mirise te brojne aktivnosti.

“Da bismo odali počast “Aveniji”, odlučili smo da proslavimo jednostavno zadovoljstvo koje je postalo način života“, rekao je predsednik komiteta Jelisejskih polja Mark-Antoan Žamet na Tviteru.

“Piknik, sinonim za deljenje, solidarnost i bratstvo, prelep je trenutak u našoj kolektivnoj mašti, fabrika plavo-belo-crvenih uspomena. Kao Tur de Frans i Vatrogasna lopta“.

(24sedam.rs/pixabay)

Tagovi
PRess Serbia