Booking.com
Početna » Entertainment » Pada mi na pamet samoubistvo: Marija Šerifović šokirala fanove odgovorom!
Entertainment Estrada VIP

Pada mi na pamet samoubistvo: Marija Šerifović šokirala fanove odgovorom!

Pada mi na pamet samoubistvo: Marija Šerifović šokirala fanove odgovorom!
Foto: Printscreen/Instagram

Naša popularna pevačica Marija Šerifović odgovarala je na pitanja svojih fanova, a sve to je objavila u formi svog novog Jutjub videa.S obzirom na to da od marta Šerifovićeva nije imala nastupe i nije pevala pred publikom, odlučila je da svoje vreme prekrati tako što će da snima klipove za svoj Jutjub kanal.


Ova njena ideja je i te kako prihvaćena kod njenih fanova, što se može videti po komentarima da svaki put željno išćekuju nove videe.

U najnovijem klipu, rešila je da odgovara na pitanja svojih fanova, koja su joj postavljali na Instagram profilu putem Q&A opcije, jedno pitanje je privuklo pažnju više nego ostali.

– Kada se setiš stajllinga prve večeri Beovizije, pada li ti na pamet samoubistvo? – glasilo je pitanje, a pevačica je bez oklevanja dala iskren odgovor.

– Vidi, pada mi na pamet i samoubistvo i da se otrujem, i da se ubijem, i da učinim sebi neki težak zločin, ali nema veze. To je bila jedna kvalitetna opklada, koju sam ja odradila zarad šoua. Odmah da se razumemo, ja sebi izgledam kao potpuni keten, kao potpuni idiot u tome, kao Ursula iz Male Sirene. Fuj – završila je Šerifovićeva.

Podsećamo, Marija je 2007. godine nastupila na Beoviziji sa pesmom „Molitva“, sa kojom se plasirala na Evroviziju i odnela pobedu, a mnogi su se tada našalili na račun njenog stajlinga, te komentarisali kako je pobedu odnela upravo jer je „prvi put obukla suknju“.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia