fbpx
Booking.com
Event

Ovog MAJA u Beogradu ce se održati radionice na temu regresoterapije!

UZ POMOĆ MOĆNE METODE PEAT ZAUVEK MENJATE ŽIVOT IZ KORENA!
Tatjana Milana Nikcevic
bluewave

Ovog Maja u Beogradu ce se održati radionice na temu regresoterapije – grupna isceljenja na kojima ćete iskustveno doživeti vođene tehnike regresija, da bi saznali tačno u kojem momentu u životu smo potisnuli određene negativne emotivne i energetske naboje koje i dan danas nosimo sa sobom gde god da se pojavimo, a koje nam predeterminišu kvalitet života, nakon kojih se rade vodjene integracije novih željenih stanja da bi dobili bolje fizičko, mentalno i duhovno stanje i regeneraciju u relaksiranom ambijentu.


Spiritualni razvoj je integracija nesvesnih sadržaja. Zbog nesvesnih, potisnutih sadržaja i nastaju problemi u svakidašnjici. Dok se god nesvesno ili svesno bavimo tim emotivnim nabojem mi imamo smanjen kapacitet da gledamo stvari sa višeg stanja svesti.

Regresoterapija je vodjena tehnika koja iscieljuje sve aspekte našeg života. Za razliku od same regresije kad se klijent vodi kroz vrijeme u neka prošla iskustva bez konkrentog cilja regresoterapija to čini s ciljem – ozdravljenja, razumievanja zašto nam se neke stvari događaju ili ne, zašto smo povezani s drugim ljudima i šta učimo iz tih odnosa kako i saznanje o životnoj svrsi, svrsi duše i budjenja talenata.

Ovo su metode namenjene svima, jer nema osobe koja nema potisnute emocije ili stresne situacije. Šta god ne obradimo, to postaje deponovan psihološki sadržaj u našoj podsvesti, koje da bi zadržalo sebe u “životu” kreira situacije na podsvesnom kako bi se ponovo manifestovalo – najčešće kada nam to najmanje treba – često u obliku neprikladnim za situacije (kroz naše impulsivne reakcije). Emocionalne blokade smo stvorili u prošlosti kroz negativna iskustava, potisnute i nerešene emocije, samoporažavajuća ponašanja, obrasce i samo-ograničavajuća uverenja koja doprinose samo-sabotažama. Manifestuju se kao odbrambeni mehanizam koji se bavi duboko potisnutim emocionalnim bolnim iskustvima u traumatskim, destruktivnim i disfunkcionalnim situacijama. Ponekad, imamo iskustvo u sadašnjosti, gde neki “okidač” situacija aktivira nepoželjne potisnute osećaje iz prošlosti (na podsvesnom i nesvesnom nivou). Naše telo doslovno snima sve i drži i čuva sve potisnute emocije dok im ne dozvolimo integraciju i neutralizaciju. Inače se odvija borba izmedju nesvesnog i svesnog što rezultira u nekom obliku bolesti – sada znamo da svaki deo tela odgovara određenoj psihosomatici. Potisnute emocionalne blokade mogu nastati i u detinjstvu, a imati posledice dugo nakon toga.

Regresoterapija je vodjeno putovanje unazad kroz vreme kako bi se obnovila sećanja i istražili događaji iz prošlosti nakon cega se transformativnim procesom integrišu poželjni rezultati. Sva naša iskustva od rodjenja pa i ranije su upisana u našem telu, umu i duši. Tokom regresoterapije vraćamo se u detinjstvo i otkrivamo obrasce, ugovore, dogovore, percepcije, uvjerenja i strategije koje su oblikovane, na podsvjesnoj nivou ili na nivou duše, kao rezultat onoga što se dogadjalo u prošlosti. Kao objektivni posmatrač u mogućnosti smo videti, osetiti, čuti ili doživjeti na neki nama prihvatljiv način događaje iz prošlosti koji su pridoneli današnjoj situaciji.

Kada je emocija kompletno integrisana tj. neutralisana, onda nema potrebe da se pojavljuje “jovo-nanovo” u sadašnjosti. Integrisanjem ili neutralizaciom završavamo sa “vrććenjem u začaranom krugu” i ostavljamo sva neproduktivna verovanja, traume, drame itd. vezane za određene potisnute emocije iza sebe… osvestimo memoriju iz prošlosti a onda je menjamo kako nama odgovara da bi dobili zeljeni rezultat jer je taj emotivni teret glavni razlog nezadovoljstva, umora i bolesti. Vi mi kažite šta vas boli i ja ću vam reći koji je uzrok te boli. Sve je usko uzročno-posledično povezano.Tatjana kaze “Na mojim radionicama učim metode za uklanjanja akutnog bola, različite aktuelne metode iscjeljenja, edukacija i osvešćenje podsvesnih igrica koje igramo sa drugima i sami sa sobom ali regresoterapija nam omogućava da dobijemo uvid i razumevanje koje nam je potrebno kako bi: se oslobodili stvari iz prošlosti koje nas ograničavaju ili nas mogu povrediti; umanjili ili neutralisali fizičku ili emocionalnu bol; pomirili se s gubitkom; potstakli i ubrzali svoje ozdravljenje; poboljšali svoje fizičke, intelektualne ili emocionalne kapacitete; kontrolisali stres,prekomjernu težinu; fobije, strahove, anksioznost, alergije ili pojasnili smjer i svrhu života.”

Klijent je za vrijeme regresoterapije i integracije novih željenih stanja svestan svoje okoline i celo je vrijeme u kotroli, a nakon terapije se seća svega što se dogadjalo. Takodje preporučuje se da se snimi tretman ukoliko to klijent želi, kako bi mogao da ponovi tretman sam u privatnosti svog doma pre spavanja.

Pomoću regresije proširit ćete svest o sebi i dobiti veću kontrolu nad vašim mentalnim, emocionalnim, fizičkim i duhovnim blagostanjem; smanjuje ili neutralizira fizičku bol i ubrzava proces ozdravljenja; povezuje nas s dubokim emocijama i izvorima uzroka problema i isceljuje tamo gdje je potrebno i na način na koji je potrebno; pomoću regresije povezujemo se s delovima svesti koji nam nedostaju, kako bi se razbili začarani krugovi /paterni koji se ponavljaju u našim životima i mogućnost da se otvorimo promeni i novim iskustvima; jasnije vidimo svoju svrhu u životu i smjer u kojem trebamo ići; dok se stvara zdrava i trajna promena na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou istovremeno.

Uglavnom jednom regresoterapijom isceljujemo što je potrebno isceliti u datom trenutku. Cena grupnih radionica isceljujućih regresoterapija je 30 eura. Mesta su ograničena pa se mozete jeviti organizatoru Ljiljana Galic na +381 612094161 ili peatmethod@gmail.com

Takođe Tatjana Milana Nikcevic će odrzati i seminare PEAT metoda koje mogu da se nadovežu na tretmane regresoterapije, jer su njene radionice i predavanja namenjena svima koji žele da rade na sebi, da shvate koji su to nesvesni unutrašnji pritisci koji nas nagone da radimo neke stvari na odredjene načine, da identifikujemo spoljašnje znakove koji se odražavaju na unutrašnje procese, da poboljšamo lične i profesionalne odnose, da budemo efikasniji neutrališući blokade i potisnute sadržaje koje nosimo sa sobom od malih nogu.

Kao što kaže Jung “Sve dok nesvesno ne dođe na mesto svesnog, ono će voditi naš život, a mi ćemo to zvati sudbinom”… Ovo su relativno nove i ne baš poznate metode u široj javnosti koje omogućavaju transformaciju stanja jedinke, kroz osvešćenje i integraciju potisnutih emotivnih naboja, što se automatski reflektuje na sredinu. Tako se menja sredina..a i lična sudbina… Svesni smo šta znamo, znamo šta ne znamo, ali ima stvari za koje ne znamo da ne znamo, dok im se ne izložimo. Jer ”Um izložen novoj ideji se više nikada ne vraća u svoj prvobitan oblik”

Kao hobi, iz ljubavi, Tatjana drži predavanja o raznim metodama ličnog razvoja, a P.E.A.T. je po njoj najbolji metod koji neko može da nauči kroz radionice za jedan vikend. To je relativno nova metoda koja je i dalje u razvoju (Slavinski je adaptirao 2000 god. staru praksu koju je predočio razumljivo kroz psihologiju danšnjice), a dizajnirana je za brzo uklanjanje “tereta” na podsvestnom nivou (stresa, emocionalnih blokada, napetosti, ljubomore, potisnutih emocija, strahova, fobija, otpora, anksioznosti, kompulsivnosti, mane, slabosti, problemi u odnosima i sl.). Ono što je izvanredno je brzina kojom se dolazi do rezultata, a u pitanju je protokol, pa nije potrebno biti posebno duhovan ili drugačiji, već svako ko zna da čita i prati upustva može naučiti i odmah praktikovati ove metode na sebi i drugima.

Metod je izuzetno efikasan i brz! Uklanjanje stresa ili trauma, loše memorije, ili postojeće loše navike i kreiranje novih, može da se realizuje u samo jednom tretmanu. Alkohol, droga, hrana i druge glavne zavisnosti mogu uzeti i do 7 tretmana.

Takođe metode su idealne za one koji žele privatnost jer P.E.A.T nije tradicionalni proces kliničke psihologije, gde govorite o svom problemu. Ovde nema rekla-kazala, ili on je uradio to ili ovo. Ne, jer kao što je Nikola Tesla rekao:

“Svaki put kad pričamo o nečemu, mi to nešto o čemu govorimo hranimo sa novom energijom, i tako priča- trauma- stres ili što god o čemu se govori raste i jača. Stara energija samim tim i dalje je prisutna, postaje još moćnija, jača i više instalirana u našoj psihi.”

Svako može naučiti P.E.A.T. metode i sam sebe neutralisati nagomilane energetske naboje nerešenih potisnutih emocija, blokada, tuđa ubeđenja koja nas guše, a gajimo ih kao da su naša verovanja, zato nam se stalno ponavljaju iste priče, drame, gde se samo učesnici “glumci” menjaju…

Ono sto je vazno nema preduslova da naučite P.E.A.T. metode. Tehnike su praktične i korisne, brze, predvidljive, lako se apliciraju i na sebi i drugima. Po završetku P.E.A.T. radionica učesnici će biti oficijalno registrovani i dobiti certifikat P.E.A.T. praktičara za rad na sebi, familiji, prijateljima ili klijentima. Ovaj seminar se odradi samo jednom u životu, iako Tatjana daje besplatnu obnovu-utvrđivanje gradiva na sledecoj radionici (ili preko video zapisa), jer smatra da je prvi seminar iskustveni, ali neće biti potrebe obilaziti jednom mjesečno razne seminare gde rešavate po jedan problem, već nakon prvog seminara možete sami svakog dana da neutrališete (sebi i vama dragim osobama) stare negativne emotivne naboje ili kada vam se pojavi neki novi negativni naboj vi ga odmah neutrališete u privatnosti svoga doma.

Svaka sredina ima svoje kontradikcije i privilegije. Tatjana veruje da smo mi ono što biramo da budemo, a ne nešto što smo nasledili. Da mozemo da kreiramo bilo šta za sebe i svoj život. Da nije ljudsko poreklo to što pravi ljude uspešnim, već um koji je programiran na uspeh. To može da ima svako, umjesto “priča” koje nastaju kao opravdanje za neuspeh, jer su to samo priče koje imaju samo ono značenje koje im mi sami damo. Na šta se čovek fokuisira to i doživljava i time nalazi opravdanje i dokaze za svoja razmisljanja, bilo da su ona pozitivna ili ne. Treba se usavršavati tokom celog života, zamislite kakav bi progress bio kada bi svaka 10 osoba našla svoj unutrašnji mir koji se projektuje iznutra. Kada shvatimo da sve što nas nervira kod drugih nešto što smo potisnuli nekada davno, a muči nas a ne druge! E, o tome Tatjana priča na njenom youtube kanalu sa preko 100 besplatnih video-predavanja koja dovode do uvida i osvešćenja stvari koje smo radili po automatizmu, koje su nam nametnute. Poslušajte sami, pa mi na predavanju recite vaše utiske i dođite na seminar i radionice.

PEAT Seminari će biti održani u Beogradu, Zagrebu i Podgorici po sledećim terminima:

Maj 5 – 7, 2018 Hotel Philia u Podgorici, Crna Gora.
Maj 12 – 14 , 2018 Hotel Belgrade u Beogradu, Srbija.
Maj 19 – 21 , 2018 Hotel Belgrade u Beogradu, Srbija.
Maj 25 – 27 , 2018 Hotel Zovko u Zagrebu, Hrvatska.

Seminari P.E.A.T. se sastoje iz tri nivoa:

Nivo I

Dan: SUBOTA; Vreme: od 11h do18h; Cena I nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 3 metode je 100e u tu cenu je uključen i webinar Bazičnog PEATA (da obnovite i usavršite gradivo).

1) Metoda: BAZIČNI PEAT
Najlakši metod za naučiti i generalno najpraktičnija metoda u svim prilikama. Može da se aplicira za skoro sve što ima emotivni naboj – strahovi, fobije, otpori, anksioznost, kompulsivnosti bilo kog tipa, nepoželjna ponašanja, mane, slabosti, napadi panike, ljubomora, strah od javnog nastupa, otpori, stres, nesanica, depresija, prejedanje, agresivno ponašanje, napetost, osećanje niže vrednosti, potreba za privlaćenjem pažnje, neuspjeh, problemi u odnosima, anksioznost, nesigurnost, nervoza, krivica i slično. Sve što ima naboj – mi doživljavamo kao problem.
Naši problemi, negativna stanja i reakcije a takođe i neoptimalna ponašanja, uzrokovana su onim što nazivamo mentalni i emocionalni “naboj” – sadržaji nesvesnog, potisnute misli i emocije koje smo stvorili tokom života, u različitim iskustvima a koje se aktiviraju automatski i kompulsivno u različitim životnim situacijama i stvaraju nepoželjne reakcije, stanja i ponašanja, drugim rečima “kreiraju probleme”. Tretman traje prosečno od 10 do 20 minuta

2) Metoda: JUNG / SLAVINSKI METOD
Metoda omogućava da se u roku od 5-10 minuta neutrališe naboj sa svih loših stresnih situacija, trauma, dramatičnih iskustava, čije memorije i dan danas nosimo sa sobom. Ova metoda takodje može da se aplicira za BUDUĆNOST. Često, prekognitivno znamo da nas čeka neko loše / neprijatno iskustvo (sastanak, javni nastup, ispit, razgovori, itd.) primjenom ove metode unaprijed transformišemo svoje stanje i energije i dinamiku ljudi i situacija u koje ulazimo nakon implementacije ove metode. Tretman traje prosečno od 5-10 minuta.

3) Metoda: MALI MAGIČNI METOD (M.M.M.)
Tehnika za uklanjanje naboja i akutnih bolova (i entiteta). U Dubokom P.E.A.T.-u, M.M.M. se koristi za telesne senzacije koje ometaju procesovanje. Takođe se može koristiti za uklanjanje naboja van procesa. Tretman traje prosečno od 10-30 minuta.

NIVO II

dan: NEDELJA; vrieme: od 11h do 18h; Cena II nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 2 metode je 150 e u tu cenu vam je uključen i webinar Dubokog PEATa kako bi obnovili i usavršili gradivo.

1) Metoda: METOD PRSTA ZA TRENUTNO UKLANJANJE TRAUMA
Efikasan metod za uklanjanje veoma teških trauma (incest, silovanje,udesi, nesreće, smrti, sahrane, nasilje itd.). Metod ne može da se aplicira na sebi, već samo na rad na drugima. Tretman traje prosečno 5 minuta.

2) Metoda: DUBOKI P.E.A.T. (D.P)
Integriše tzv duboke polaritete ili suprotnosti u ljudskom biću, ostvarujući dvostruku korist Integracijom naboja, praktičnu i duhovnu.

U Dubokom P.E.A.T.-u polazimo od problema, a potom otkrivamo sve dublje sadržaje koji vode do najdubljeg uzroka problema. Kada dospete do najdubljeg nivoa na lancu, problem trajno iščezava i klijent će otkriti, osvestiti i neutralisati tzv Primordijalne Lične Kodove kroz integraciju ili neutralizaciju suprotnosti, što rešava fundamentalni problem zauvek (tada shvatamo svoju osnovnu životnu psihološku igru koju smo igrali u mnogim varijacijama nesvesno i prisilno, oslobođeni svojih glavnih kompulzija). Možemo i dalje igrati tu igru, ali ćemo je igrati svjesno i po svojoj volji, slobodno. Čovjek tada ima slobodu za… i slobodu od… dobijate više vremena i energije koje ste do tada trošili na te nesvesne paterne. Tretman traje prosečno od 10-30 minuta.

NIVO III

dan: PONEDELJAK; vreme od 17:30h do 22:30h; Cena III nivoa seminara/radionice gde ćete naučiti 2 do 3 metode je 150 e u tu cenu je uključen i sertifikat PEAT procesora.

1) Metoda D.P.4 – najbolja tehnika za promene mana, nepoželjnih navika, karakternih osobina. Integriše identitete; Idealna tehnika za novac, ljubav, odnose, željena stanja, itd.. Pored neutralizacije problema i traumatičnih iskustava, D.P.4 metodom možete integrisati i poželjne osobine ličnosti i identitete. D.P.4 je mnogostran i fleksibilan metod. Svako može da ga radi, brz je, lako se uči, predvidljiv je. D.P.4 možemo primijeniti na sebi i na drugima. Tretman traje prosečno od 5-10 minuta.

2) Metoda: D.P. 2 i 3) Metoda D.P. 3
Najednostavnije metode. Efikasne i mogu da se primenuju sa najviše zaglavljenim slučajevima i u kombinaciji sa Dubokom P.E.A.T.-om. Koristimo kada je klijent tzv zaglavljen – može da oseća nešto, a ne može da misli ili obrnuto – misli, a ne može da oseća (od silnog prigušivanja i potiskivanja). Tretman traje prosečno od 20 – 40 minuta.
Mesta su ograničena. Za prijave obratite se Ljiljani Galić na +381 645226833 ili +381 61 2094161 ili peatmethod@gmail.com
Na seminare dolaze ljudi sa raznoraznim problemima, počev od stresa, strahova, fobija i trauma iz detinjstva, do sportista i osvešćenih ljudi koji žele da lakše (bez naboja) i efikasnije ostvaruju rezultate na svim poljima. S druge strane, najviše imamo polaznika koji transformišu određene navike ili karakterne osobine, ili koji žele raditi na postizanju cilja, rezulata, jer nakon razrešenja problema, osećaju veću energiju i imaju više vremena koje su do tada trošili na nesvesne obrasce. Retki su oni koji se ne suočavaju sa nabojima, stresom, tugom, strahom, traumama, anksioznostima i sl. ili oni koji lako bez ikakvih naboja postižu svaki svoj cilj. Ali, dolaze ljudi i koji imaju somatske probleme – alergije, premor tela, ukočenost itd.

 

Loading...

Registruj se klikom na sliku ispod i isprobaj HIT ZARADU na internetu! Dobijaš početnih 10000 USD za probu

Loading...

DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA!

bozen cosmetics

RADIO “KOLUBARA”, – slušajte besplatno kvalitetan radio na internetu

RADIO KOLUBARA

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

Vremenska prognoza

Priključite se PRess Serbia grupi

PRess Serbia Group
Javno group · 353 članova
 

Pridružite se grupi

 

Oficijalna grupa stranice PRessSerbia
Booking.com

All Topics

Poboljšani TURBO ŠLANK JE U PRODAJI!

bozen 300

Prijatelji sajta


BG online

 

class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

RSS NEVEROVATNE PONUDE DANA:

REZERVIŠITE SMEŠTAJ BRZO I POVOLJNO!Booking.com

PRess Serbia | PR PRess team
Close