Booking.com
Zadruga Reality

Ovo su svi muškarci sa kojima je Maja Marinković bila u “Zadruzi”: Njih dvojica su danas srećno oženjeni i imaju decu

Maja se javno obratila filipu caru Marinkovićeva mu poslala jasnu poruku
Foto: ATA Images

Starleta Maja Marinković prvi put se pojavila u rijalitiju “Zadruga 2” i pobrala mnoge simpatije publike, kada je osvojila visoko 5. mesto.


Ona je kroz rijaliti uvek važila za atraktivnu devojku, međutim svojim izgledom nije bila zadovoljna, te se u međuvremenu podvrgla brojim estetskim operacijama kako bi izgled dovela do savršenstva i danas je konačno zadovoljna, a mnogi kažu da je promenila lični opis.

Maju je u toku učešća u “Zadruzi 2”, “Zadruzi 3”, “Zadruzi 4” i “Zadruzi 5”, “Zadruzi 6” pratio i buran ljubavni život, a najviše će ostati upamćena njena turbulentna ljubav sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Maja je između ostalog tokom svog takmičenja bila u vezi i sa Milanom Jankovićem Čorbom, zatim Bilalom Brajlovićem u šestoj sezoni i ponovo sa Filipom Carem, koji ju je i diskvalifikovao iz pete sezone istoimenog rijalitija.

Tu je takođe i Pobednik rijalitija “Parovi” Mladen Vuletić, sa kojim je Maja bila u spoljnom svetu, a on je danas oženjen bivšom zadrugarkom Jelenom Pešić, sa kojom je dobio dve ćerke Milu i Mionu.

Međutim, ono što su mnogi zaboravili jeste da je Maja tokom svog učešća u “Zadruzi” bila bliska i sa Vladimirom Tomovićem, koji inače važi za velikog zavodnika, kao i sa Markom Miljkovićem koji je sada u srećnom braku sa Lunom Đogani i takođe imaju dve ćerke Miu i Lanu.

Na internetu se mogu pronaći i brojni video snimci iz rijalitija na kojima Maja provodi vreme, ali i leži ispod pokrivača i sa Tomovićem i sa Miljkovićem, a šta se tu dešavalo može se samo nagađati.

Osim toga, Maja Marinković je prošle godine svojoj dobroj drugarici Aleksandri Subotić preotela muža u spoljnom svetu Pecu Raspopovića, a potom se on ipak vratio Aleksandri sa kojom ima dete.

Maja je u “Zadruzi 6” doživela svoj vrhunac, kada je završila u krevetu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je tada prevario Anđelu Đuričić sa kojom je bio u turbuentnoj vezi.

Izvor: PressSerbia/Blic

PRess Serbia