Booking.com
Početna » VIP » OVO NIKO NIJE ZNAO – LJUBAVNA PRIČA ACE PEJOVIĆA: Prosidba nakon 7 dana, kašnjenje na venčanje, a onda ŠOK!
Estrada VIP

OVO NIKO NIJE ZNAO – LJUBAVNA PRIČA ACE PEJOVIĆA: Prosidba nakon 7 dana, kašnjenje na venčanje, a onda ŠOK!

OVO NIKO NIJE ZNAO - LJUBAVNA PRIČA ACE PEJOVIĆA: Prosidba nakon 7 dana, kašnjenje na venčanje, a onda ŠOK!
Foto: ATA Images

Već 28 godina je u srećnom braku.


Aco Pejović je u nekoliko navrata isticao da pored uspešne karijere, svojim najvećim uspehom smatra brak sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke.

Par je već 28 godina u skladnoj zajednici, a njihovu ljubavnu priču malo ko zna.

Aco se u emisiji “Venčanje od A do Da” prisetio upoznavanja i početka romanse sa svojom životnom saputnicom, te otkrio da ju je zaprosio nakon sedam dana zabavljanja i da je čak kasnio sa sopstveno venčanje.

“Devedesetih godina, svirao sam i pevao u jednom lokalu. Jedne večeri je ona ušla u taj lokal i prvi kontakt očima je meni nagovestio da tu može biti nešto više od poznanstva. Kasnije mi je rekla da je i ona to isto osetila… Ona je meni prišla, da, ona je mene ‘spopala’ u stvari. Bili smo svega sedam dana zajedno i rešili da se venčamo. Jedini uslov bio joj je da završi fakultet”, započeo je.

Pevač je tada imao svega 23 godine, ali život ga nije mazio, te se smatrao dovoljno zrelim da zatraži ruku svoje dame i da je zaprosi.

“U to vreme, uraditi tako nešto i doći kući u sedam ujutru i reći roditeljima: ‘Ženim se’, nije baš bilo lako. Pitali su me da li sam dobro razmislio, da li sam popio, da li ne žurim… ‘To vam je što vam je’, rekao sam im. Posle je tek usledilo upoznavanje. Ona je iz profesorske porodice, ja sam tad bio lokalni muzičar, nisam baš bio na nekom glasu kod roditelja. Kod dama da, ali ne kod roditelja”, priznaje on.

“Zakasnio sam na sopstveno venčanje. Svirali smo moj kum i ja na Zlatiboru, a ujutru smo se stopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi sa muzičarima koji su pošli da sviraju na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju”, nasmejao se Pejović.

Izvor: PressSerbia/Mondo

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia